Tid & Perspektiv..

image
Inser att mina bloggar och i än större utsträckning handlar om långa To Do listor och alldeles för mycket att göra. Har i och för sig alltid varit en energisk person som tyckt om att ha många järn i elden men nu är det kanske lite väl många järn..

Sedan T blev akut sjuk i februari och varit nedsatt minst 6 månader före det har min arbetsbelastning inte varit direkt kul. Även om jag ”önskar” att jag vore 25 så är jag inte det, jag är 50 och inte för att det är gammalt men man bör nog fundera lite. Fundera på om det är värt att ha så mycket att göra hela tiden så att man konstant känner att man ligger efter. Inte hinner med att umgås med familj & vänner i tillräcklig utsträckning osv. Jag tycker om att jobba, jag tycker om att det är full rulle men inte hur mycket som helst och framför allt inte precis hela tiden..

image
Strax dags att åka till Waldemarsudde för ett par möten sedan hem igen och fortsätta beta av To Do listan.. Tror bestämt att jag måste börja tänka på en morot igen..
image
Bara något litet som en liten belöning till en själv, nya blommor till vasen på öppna spisen blir en bra & lagom morot tror jag bestämt.

Kram