Alla medel..

..som finns tillgängliga hemma har jag nu proppat i mig för att råda bot på förkylningen och känner mig faktiskt lite piggare:
image
Hittade någon slags vitamin eller vad det är mot förkylning inköpt i USA, säkert snabbverkande det brukar amerikanska saker vara:)
Alvedon (usch, hatar smaken då var den amerikanska varianten att föredra, oväntat va?)
Allvitamin för kvinnor.
Det i pillerväg. Nu till stora mirakelväskan, är inget vidare på att ta Selfies så jag hoppar det, men jag lovar jag ser frisk ut! Det bästa knepet, nu blir det extra intressant för dig Bengt:):
image
1. Lägg först på din vanliga dagcreme – vänta några minuter
2. På med cremen på bilden ovan, den neutraliserar och tar bort allt rött, tex Rudulfs röda mule. Vänta några minuter.
3. Lägg på din foundation, puder eller vad du nu brukar använda
4. Resten som vanligt
5. Vips, du ser väsentligt piggare & fräschare ut än du känner dig.
Om du provar någon gång Bengt, lova ringa mig innan så jag hinner ner till Linköping för att se det med egna ögon:)

image
Klockan fem är daten i Cadierbaren. Tog min Alvedon vid 12-tiden så ett glas champagne vågar jag nog mig på men absolut inte mer. Har lärt mig att värktabletter och alkohol inte är någon bra kombination.. Min förkylning till trots så har jag i alla fall lite humor kvar, har satt på mig en topp som jag vet att Sofia (daten) fullständigt kommer hata. Själv tycker jag den är fin och det är det som räknas.

Är klar för att ge mig iväg men tänkte vänta till strax efter två så tror jag att timingen blir bra. Har gjort alla husmorssysslor utom två:
1. Vattna blommorna på balkongen (ska aldrig göras när solen skiner har jag lärt mig, så något lite om växter kan jag allt)
2. Slänga skräp, det gör jag när jag går iväg. Då gäller det att hålla tungan rätt i mun så att jag inte slänger dagskassorna och kommer med skräpet till banken.. Känner mig lite obekväm med att gå omkring med en massa kontanter på tunnelbanan etc så jag tror faktiskt att jag tar en taxi till banken. Känns säkrast..

Kram