Sanningen i vitögat..

image
Det är bara så att jag trivs bäst i Marbella,,framför allt nu när sommaren inte verkar ha någon större lust att visa sig under den korta tid jag har tid att ha semester i år..

image
Stenhårt jobb tis, onsdag och torsdag sen tar jag flyget torsdag kväll och kommer att försöka ta så mycket ledigt som möjligt i sisådär 10-12 dagar.. Promenera utmed stranden – hörde att Antonio Banderas skilt sig och han bor ju next door (nej, jag är inte allvarlig nu).. Skilt sig har han förvisso men tror nog jag sisådär 20 år fel ute minst:) och lite andra fel oxå säkert..

image
Ska hänga på någon trevlig Beach club oxå och bara njuta..,kanske slinker det ner ett iskallt glas champagne..
Sedan är det aldrig fel att bara sitta och titta på folk i allmänhet. Vi måste oxå fotografera en del life style foton till annonser mm. Jag ska inte fota men,däremot ”styla” fotograferingarna så att vi hittar rätt känsla..

Sen ska vi inte glömma mina promenader i Gamla stan som jag absolut aldrig tröttnar på..
image

Det kommer vara så värt att köra mötes maraton så att jag kan få den där semesterperioden även om den inte blir helt jobbfri så nästan hoppas jag i alla fall..

Vi håller på och knyter ihop säcken nu med de sista artisterna till Allsången, kommer bli bra det där hoppas jag. Nu gäller det bara att få koll på biljettförsäljningen. Ska följa upp det i morgon. Först ut är Thomas Di Leva, jag lovar han är sjukt bra i sådana här sammanhang..

I morgon ska jag luncha med söta fina Josefine Sundström – gillar verkligen henne. Planering av ett gemensamt och än så länge hemligt projekt:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.