En kväll i Marbella..

Vid sex-tiden åkte vi in till Marbella, lite mosiga efter ett gäng timmar i solen. Började med att köpa linser och ett rejält bandage till Pippi så att jag kan bada lite i morgon.

Sedan promenerade vi runt lite och kollade i lite affärer och bara hade det mysigt, 22 grader var det vid halv nio tiden…
Massor av förberedelser inför påsken, ska tydligen vara någon procession av något slag i morgon, fattade inte riktigt vad.
image

Pelargonior modell XXL såg vi vid ett torg, undrar om mina två pelargoner också kommer bli gigantiska. Dom sa något om att jag skulle behöva byta krukor till dom om ett tag så de finns nog möjlighet att de oxå kommer växa till sig rejält. Hoppas, men då får jag inte glömma bort att dem vatten och måste nog också börja prata lite med dom mellan varven:)
image

Anton kör Viber med både mamma och pappa & jag ska fixa några need to do’s. Tror vi kommer somna rätt tidigt ikväll, solen tar:) Men innan det blir aktuellt med det så skall vi köra dagens andra Yoga pass så att vi är redo för ”the real thing” i morgon.
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.