Det fungerade!

image
Somnade som en stock efter mitt lilla blogginlägg vid tre-tiden i natt. Har nu förvisso bara sovit lite mindre än fyra timmar men får se till att sova på ordentligt på planet, så är ordningen återställd.

Vet inte heller om jag vågar skriva av mig sådär på nätterna längre. Jag vet inte hur många kommentarer jag får om hur bra min blogg är, på engelska och alla avslutas med någon länk till en hemsida som man av namnet kan utläsa har något med mediciner ett göra (de tycker väl antagligen att jag är galen och behöver mediciner av den anledningen eller så tycker de att jag ska beställa suspekta sömnpiller av dem..). Raderar dem självklart som skräppost men får nog försöka sova på nätterna istället för att blogga helt enkelt.

Är lite lite öm på armen känner jag efter tatueringen igår. De sa att det skulle vara så i två dagar ca sedan skulle allt kännas normalt och tatueringen ha blivit sitt normala ”jag”.
Det var första gången dom gjorde en Pippi Långstrump tatuering. Dom
tog säkert 15 bilder och sa att de var rätt säkra på att det absolut inte var den sista Pippi tatueringen de kommer göra.

En av killarna tyckte att det var lite orättvist att Lilla Gubben inte fick vara med och att jag skulle komma tillbaka men där går gränsen till och med för mig.

Kommer bli vad man kalla en kontrast om jag tex har på mig en finare vit spetsklänning eller liknande och mitt i allt ihop dyker Pippi och Herr Nilsson upp.

Har ju behövt använda läs-glasögon typ det sista året. Känner att jag nog behöver gå upp en styrka till 2,0 på dom nu. Får se kanske rentav kan hitta några snygga på flygplatsen.

Har förberett reskläderna, något mer påpälsat än normal klädseln den senaste veckan:(
Åker hem tillsammans med hela gänget. Hoppas & tror att dom haft ett par riktigt både bra & härliga dagar här. Ser ut så på FB i alla fall:)

Två timmar kvar till jag blir hämtad men vågar nog inte somna om en stund, överhängande risk att jag försover mig då. Har hänt förr kan man ju villigt erkänna…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.