Dagens kloka To Do lista..

image
Dagen innan man ska åka tenderar alltid att bli lite stressig. Mycket som ska hinnas med så att man slipper de extrakilona med papper som borde varit klart.

Två möten på dagens To di lists + en massa små sista minuter grejer! vi vet sådana som är jag ska bara korts (i alla fall set stora flertalet). Ska se till att vara effektiv både innan och efter mötena så att söndagen kan bli en lugn reservdag. Flyger inte förrän runt 19.00 imorgon så det här ska ska nog få till.

Vaknade med lite för lite sömn i kroppen för att det ska vara nyttigt så försöka somna om och sova 1,5 timme till.

Kan då drömma om de 11 grader med sol k& besöket på Fredriksborg lite senare idag, eller om bergs-altanen, eller om att det blir en lite bättre värld. Man vågar ju knappt öppna Aftonbladet.se, bara elände överallt. Apropå det så var det en del av Tomas & Lotta Begics beslutsgrunder, det där med tidningsartiklar alltså. I Malmö så är der precis hur mycket elände som helst, människor skjuts, brandbomber kastas in i barnfamiljers hem osv osv. När vi var på intervju, som en av tre utvalda potentiella operatörer på slottet så var rubrikerna i tidningen Tomas & Lotta läste av lite annat slag: kavaj stulen på restaurang och liknande. Det var då de verkligen bestämde sig tror jag, förutom den otroligt roliga utmaningen så är Kalmar också en väsentligt bättre och lugnare plats för deras två barn att växa upp på. Apropå växa upp, måste komma ihåg att avboka den bokade DJ:n till min inställda 50-årsfest.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.