Expect a better tomorrow Dagen….

Hej,

Då är den här. Den sista dagen på det värsta året i mitt liv. Internationella Expect A Better Tomorrow dagen. Nyårsafton. Skriver mer lite längre ner..

Podd i öronsnäckorna – är helt inne i poddlyssnande nu men måste sätta igång med Bokklubbsboken.. Den där kvarten om dagen har nu ökat till 21,6 minuter om jag sätter igång så fort jag kommit hem. Kan inte förstå vad det är som gör att jag bara inte sätter igång. Men jag tror att det är för att jag haft förmånen att ha en jul/nyår helt utan måsten och det har jag ”maxat”. Men det var väl det jag behövde eftersom jag gjort det..

Vet ni att jag är sååå glad över att det som jag beställt och som blev fel nu kommit och är rätt. Jag gjorde ju om direkt och hoppades hoppades att det skulle hinna fram i tid och det gjorde det. Pappa var snäll och körde och hämtade ut det direkt. Jag kan fortfarande inte säga vad det är men jag är väldigt glad över både att det kom och att det blev så otroligt bra ✨Som sagt, nu är den här. Jag skulle kunna skriva en halv roman om hur mycket jag sett fram emot att lämna 2021 bakom mig. Det tror jag alla vet och förstår. Den andra halvan av romanen skulle kunna handla om hur himla mycket jag hoppas på ett bra 2022 – inte bara ett bättre utan ett bra 2022. Men det blir nästan lite likt de där förväntningarna som många har på Nyårsafton. Fast ändå inte..

Det jag menar är att jag sett fram emot brytpunkten så mycket att det kan bli en besvikelse nästan på samma sätt som om Nyårsafton inte blev sådär fantastiskt som man förväntat sig. Det här är att förenkla det extremt mycket men min poäng är att jag går in i 2022 med inställningen:

Men det kommer inte ske någon förändring direkt när jag vaknar på nyårsdagen och om något händer så är inte hela året ”förstört”. Jag är kanske både luddig och banal men jag hoppas på ett bra 2022 och det kan se ut på många olika sätt. Det är ”Ett Nytt År och Nya Möjligheter” så stannar jag där..

En sak bara.. Jag brukar ju alltid bli sentimental vid tolvslaget – det kanske jag inte alls blir ikväll. Eller så blir jag det en stund för att Thomas inte står bredvid, vare sig då eller kommer att göra det under året. Det tror jag.

Nu kanske jag verkar ”kaxigare” än jag är och det ligger nog något i det men…

Vill försöka ta tillfället med brytpunkten – minnena i korgen och gå in i en ny framtid.Smittan fortsätter i galen takt i Spanien. Två nya smittade per sekund och en nivå på 1 175 per 100 000 invånare. Än så länge är det fortfarande så att man inte ser samma utveckling på sjukhusen (i förhållande till antalet smittade) som tidigare..Apropå ”maxade inga måsten”.. Jag hade ju verkligen kommit igång med hudvårdsrutinerna – oavsett hur trött jag än var vid bedtime så gjorde jag det. Men nu.. Har väl ”maxat” lite väl mycket här också.. med resultatet att inte vara lika bra på att följa den alltså.

Men det blir nog lätt så att man ”tappar” mycket av sina vanliga rutiner när man inte är hemma. Med det sagt så är det ju bara att ”kickstarta” igen när jag kommer hem och googla på ansiktsvatten för det är nästan slut.. Det senare ska jag göra idag för jag kommer nog ha ”oceaner” av tid på Arlanda så jag kan ju kolla där..Istället för eller tillsammans med kan man och borde man ha ”Nyårs-önskningar”. Saker man vill göra under året.. Kan ju vara alltifrån att man har flera mindre eller något större.. Poängen är (tycker jag) är att de ska vara realistiska så att man inte har Nyårs-önskningar som att vinna på 10 miljoner på Lotto, åka jorden runt åtta varv eller ta en sväng till månen.. Men om man känner för att ha den typen av önskningar är det ju inget som säger att man inte får ha det.. vem vill inte vinna 10 miljoner på Lotto?

Ett annat perspektiv är att för mig är det saker att göra – inte saker att köpa.. Bakom varje bild här finns en tanke och det är lite olika mindre saker som är fullt genomförbara ✨


Grundbild: Frendberg Agency

Nu har du några timmar på dig att tänka till – vad är det som ”makes you happy” och så kanske du bestämmer dig för några Nyårs-önskningarMen.. Inte några sådana här ”göra” grejer.. Instagram inlägg efter inlägg med ”Personliga digitala PT program” med prislappar från 900 kronor för ett år typ. Hur personligt kan det rimligen vara? Att gå ner 17 kilo på sex veckor (?) – jag ska inte säga att det inte är så men särskilt rimligt låter det inte.

Idealet?? Alla får göra som de vill (såklart 😊) och blir man peppad och motiverad till att börja leva ett sundare liv med ett sådant här program så kan det väl vara en bra start.. Men utan att påstå något så är det nog en hel del som håvar in en hel del pengar genom ett ”lågt” pris och ett ”högt” löfte..

Det är inte så att just allas vår Bachelorette är den enda men hon tar verkligen tillfället i akt nu (det är väl i sig smart).. PT och livscoach 899:- för ett år (?)Jag har noll erfarenhet av sådant här och borde då också rimligen ha noll synpunkter.. Men kollade en halv minut på respektive On line program och det enda som verkar vara i närheten av ett helhetsgrepp är bild två – flinkenbergstyle. Nog om detta – Over & Out!Antar att jag kommer att tänka på det här ur mer än alla Instagram inlägg perspektivet.. Mitt eget totala soffpotatis beteende – det är tur att det alldeles snart är dags att åka hem så att jag inte växer fast i soffan. Det är ju inte mitt vanliga liv så jag blir ju bara slö så funderade på om jag skulle ta båten in till stan en sväng idag.. Men har ju inte direkt något jag behöver göra så det blev inget med det.. Fixade lite med packning och annat istället..

Imorgon däremot ska jag ta mig ut (jag har varit ute på både det ena och det andra så jag har inte varit helt fastklistrad i soffan). Om svärföräldrarna mår okej så är planen att jag ska hälsa på dem en stund. De bor ju inte alltför långt härifrån, cirka 20 minuter med min Pappas tempo så jag får väl räkna med en halvtimma eftersom mina klackar är högre och jag ska bära på en tavla. Inte någon stor tavla men inte heller så liten så att man kan stoppa den i en kasse.. Den har många år på nacken och är en tavla med ett antal foton från den allra första tiden då de köpte Blå Porten..Kommer att ”städa” undan julen mer eller mindre direkt när jag kommer in. In med lite vårkänslor även om det är ett tag tills det är vår..Man kan göra så fint med små enkla medel.. Jag har t ex en fin tvålpump och murgröna på ena sidan av handfatet – inget märkvärdigt överhuvudtaget men gör stor skillnad. Samma sak på nattduksbordet, någon byrå, soffbordet etc.. små detaljer som förhöjer. Älskar verkligen att ”piffa” hemma och ser fram emot att fortsätta nu 2022 ✨Apropå om att inte ha Nyårs-önskningar om att vinna 10 miljoner på Lotto eftersom de ”ska” vara realistiska 😊 Någongång då och då så lämnar jag och Thomas yngsta syster in en liten Harry Boy där vi satsar en hundralapp var. Vi gjorde det första gången i somras för vi tänkte på Thomas – inte för att han brukade spela men han tyckte ju så mycket om travhästar. Efter den gången har det kanske varit två gånger till – hörde på Nyhetsmorgon att det är årets största vinstpott i dag så då bestämde vi oss för en Harry Boy.. En hundralapp var så chanserna att vinna är väl inte de största och framförallt inte några 10 miljoner.. Men vi kan nog nöja oss med runt fem också 😄


Langre Design

Hoppas att ni får en trevlig kväll med familj, vänner och god mat!

Tack för att ni hängt med och velat läsa – det uppskattar jag verkligen! Vi hörs igen nästa år ✨

2 reaktioner på ”Expect a better tomorrow Dagen….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.