Thaimat & Brända Broar….Vädret fortsätter att vara soligt och fint.. Vi var iväg på ett snabbt ärende på förmiddagen och har efter det varit hemma och jobbat hela dagen..


Bᴀʙʏ ʙᴏᴏᴍ….När Corona kom och det blev Lock Down här och mycket hemarbete i Sverige så spekulerades det i både en babyboom och ökat antal skilsmässor..Det ena stämde och det andra inte..

Antalet skilsmässor har ökat – hade man det lite sisådär i relationen innan så hade man ju klart sämre förutsättningar att klara påfrestningarna som varit under Corona.

Babyboomen har uteblivit – jag vet inte hur det ser ut i Sverige men här föddes det 22,6 procent färre barn i december/januari än samma period förra året. Det kan man nog säga är så långt ifrån en babyboom man kan komma..


Aᴛᴛ ᴇғғᴇᴋᴛɪᴠᴛ ʙʀᴀ̈ɴɴᴀ ʙʀᴏᴀʀ….Skrev ju igår att jag inte förstod varför de gjorde intervjun och att hon hade en agenda. Det är möjligt att jag är orättvis, har förutfattade meningar och är cynisk men min slutsats blir Bränn alla broar – det var hennes agenda.

Harry däremot har inte alls samma intresse av att bränna broar så oklart hur han tänkt när han gör en sådan här intervju och samtidigt säger att hans största prioritet nu är att bygga upp relationen med sin pappa (Prins Charles) igen samtidigt som han kastar honom under bussen..Blev rekommenderad att läsa den här – spot on.. Måste säga att jag minst sagt blev förvånad över hur en Sveriges mest ansedda PR-personer och Ebba von Sydow Kleeberg så fullständigt och med hull och hår svalt varje ord från intervjun..

Apropå intresset – intervjun är det mest sedda programmet (sportevenemang exkluderade) på TV3/Viafree på fem år..Don’t explain and don’t complain”

Ledorden för det brittiska kungahuset

Men den här gången var de snabba.. Det strålar inte kärlek om det där och det är helt uppenbart att de säger: vi har inte fått information om hur de upplevt situationen – anklagelsen om rasism ser de allvarligt på men här motar de Olle i grind och stänger den.. Att Meghan är en väldigt älskad familjemedlem skulle dom inte klara ett lögndetektortest på 😃

Rᴀ̈ᴋᴏʀ….Funderar på om vi ska ta en sväng till IKEA vid tillfälle.. Bunkra upp med räkor och några andra grejer.. Det finns frysta räkor i Svenska butiken men de är väldigt mycket dyrare.. Ingen av varianterna är av den sorten man sätter på bordet om man vill ha typ räkor och vitt vin utan är mer till för Toast Skagen och liknande..

Nu åker vi ju inte hela vägen bara för att köpa lite räkor men det finns mycket annat vi kan göra mellan Marbella och Malaga..


Mᴇʟʟᴏ….Fortsätter med Mello-tippandet.. Kommer att behöva lite tid för att komma på vem jag tror kommer vinna så ”öser” på nu med vilka som inte kommer att vare sig vinna eller vara topp fyra..

  • Klara Hammarström
  • Anton Ewald
  • Paul Rey
  • Charlotte Perrelli
  • Alvaro Estrella
  • Arvingarna

Med andra ord Arvingarna som lagt till.. Nästa som åker kommer att vara lite otippad tror jag – eller inte..


Tʜᴀɪ ᴍᴀᴛ….Idag har jag känt mig mer eller mindre ”orkeslös” – inte så att jag legat till sängs eller så men har känt mig trött.. Får se till att det blir tidig bedtime så har jag förhoppningsvis löst det..

Vi blev hursomhelst sugna på thaimat så vi beställde från Sukoho Thai i närheten och T åkte & hämtade.. Jag åt det på bilden – grillad biff med spicy thai sås ✨


Eɴᴠɪsᴇ ᴇsʙᴊᴏ̈ʀɴ….Esbjörn är envis.. Han förkastar budet från Ebba Bush och nu blir det huvudförhandling 25-27 oktober. Om jag fattat det rätt presenterade Esbjörns ombud ett bud när de sågs för att se om de kunde nå en förlikning – Ebba gav ett motbud som nu alltså förkastas eftersom det inte handlar om pengar.. tbc


Imorgon ska vi iväg och köpa färgpatroner till skrivaren direkt när de öppnar.. Hem igen för att skriva ut några dokument och sedan till Tax Office.. Lägger in ett par andra ärenden då också enligt principen att hålla dagarna så hela som möjligt..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.