Äntligen….

Hann precis hoppa upp i tv-soffan till klockan 21.00. Tycker att det blev ett varierat och bra program där de största ”behållningarna” var Tina Thörner och Alba Augusts musik..

Hon är ju helt underbar Tina Thörner – så mycket energi och bara sprudlar av glädje ✨

Blandade ju ihop det – det är ikväll vi ska ha varma mackor eftersom det är Mello passar det med något lätt.. Vet nu att det finns ”majskärnor” att köpa – dock inte på SuperSol men otippat nog så hittade T de enda popcorn som jag verkligen på macken..
Popcorn och parmesanchips till Mello ikväll med andra ord ✨


ɪᴋᴠᴀ̈ʟʟ….Deltävling två = Soffan 20.00.. Det är en rätt svag deltävling, på pappret iallafall. Men nu jag hursomhelst gissat kvällens resultat..

  • Till final: Dotter och Anton Ewald
  • Till andra chansen: Eva Rydberg & Ewa Roos och WAHL

Så får vi se om jag är ute och cyklar eller inte 😃Det har tydligen varit upprörda känslor i Mello-kulisserna.. Babsan har fått uppdraget att designa scenkläderna till Eva & Ewas nummer som inkluderar dem och två dansare. Vid genrepet upptäckte Babsan att dansarna inte hade de kläder han designat på sig och det föll inte i god jord.. Barnsligt skrek Björkman.. Hoppas att de kan dansa ändå.. och att lugnet lägger sig 😃


Äɴᴛʟɪɢᴇɴ….Äntligen – efter tre veckor eller vad det nu är så öppnade allt upp igen idag. Iallafall de som hunnit förbereda sig för att öppna igen. För att göra det lite extra krångligt så ändrade de ju den första informationen och meddelade att det definitiva beslutet skulle komma igår..

Har inte givit mig ut överhuvudtaget idag – antar att butiker och restauranger finns kvar. Vi har gått igenom allt på hemsidan.. Varenda textrad, hur den ser ut i dator, stående iPad, liggande iPad, stående mobil och liggande mobil.. Det kan skilja sig något hur vissa bilder hamnar men det får helt enkelt funka.

Det här innebär att vi trycker på knappen imorgon – vilken dag passar bättre än Alla hjärtans dag?


Dᴇᴛ ᴅᴀ̈ʀ ᴍᴇᴅ ᴋʟᴀ̈ᴅᴇʀ….Lärde mig ju av de där klädtipsen att de funkar precis hur bra som helst med långa klänningar för oss som inte är så himla långa. Lärde mig är nog fel ord.. Jag har ju haft det hur många gånger som helst och älskar långa svepande klänningar och kjolar men har inte varit helt säker på att det sett hundra bra ut. Hursomhelst så längtar jag verkligen till tiden när man klä sig i de där svepande kjolarna och klänningarna.Det som också funkar bra är lite kortare och gärna lite utsvängda jeans.. Jag har alltid (eller iallafall väldigt länge) kört med stuprörsjeans. Det funkar också men jag ska nog ta och testa med den här andra modellen. Det är btw också väldigt snyggt med en randig tröja till – ungefär som den på bilden.. Nog om kläder 😊


Nu varma mackor så blir det Mello-inlägg senare ✨


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.