Latest about…..


Ni får ursäkta mig att jag inte slutar skriva om Trump.. Kör separat inlägg så att de som, så många andra inte orkar höra/läsa mer om hans galenskaper slipper.. Jag kan inte sluta bli ”upprörd” och dessutom vill jag gärna ha en liten, med betoning på liten, dokumentation.

Tänkte skriva lite när det finns något som Trump gjort galet.. det blir väl tyvärr varje dag. Vissa dagar kanske jag inte gör det men idag hade jag definitivt ett behov….Det finns inte något som helst stopp på Trump. Nu vägrar han skriva på den överenskommelse om krisstöd om 900 miljarder dollar som ska hjälpa människor som drabbats ekonomiskt av pandemin. Beslutet röstades igenom i kongressen med bred marginal bland både republikaner och demokrater. Om han inte skriver på förlorar de allt sitt understöd efter helgen och det kan sedan ta flera veckor innan det är igång igen.

Trump uppger som skäl för sin vägran att han vill ge mer pengar till låginkomsttagare. Enligt beslutet ska de få en direktutbetalning på 600 dollar men Trump vill att de ska få 2 000 dollar. Detta trots att det var hans eget parti som drev igenom de 600 dollarna när Demokraterna ville ha en utbetalning på det dubbla 1 200 dollar. Detta har Trump, precis som vanligt när det passar honom, lägligt ”glömt” och kallar beslutet en skam.

Sin vana trogen twittrar han.. i stil med


Kan inte bara sättas bakom galler – den här typen av uppenbart sabotage borde vara kriminellt..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.