Tavlor & nattklubbar….

Hᴇᴊ & ʜᴏʟᴀ!

Bad news.. Det senaste dygnet har det registrerats drygt 2 900 covid-fall i Spanien. Högsta siffran sedan i april. Nu kan man bara utgå ifrån en fortsatt ökning tyvärr..

Inget ont som inte har något gott med sig.. (apropå det där med internet problemet alltså). Vi hade inte fått upp alla tavlor.. Bland annat hade vi så olika åsikt om Film-tavlan så vi hade inte ens provat. Film-tavlan köpte T av en konstnär som ställde ut på Blå Porten för typ 10 år sedan eller så. Hursomhelst så var jag sååå envis att den skulle passa i sovrummet och T var sååå envis att den inte skulle göra det.. Vem som fick rätt? Jo, nu hänger den där och att jag hade rätt erkänner t.o.m. T. 

Taget lite från sidan…

Den kan se väldigt dyster ut kan man tycka och det skulle den vara om man inte satte den på en stor vit vägg i ett ljust rum.. Då tycker jag att det blir fint och så plockar man upp några ”nyanser” från tavlan genom t ex kuddar på sängen eller något annat ✨

Har inte mätt den men den är nog ca 1,5 meter bred och 1,0 meter hög

Vi hade dessutom olika uppfattning om Kuba-tavlan som T också köpt om det var en utställning på Blå Porten eller om det var Liljevalchs. Den är verkligen helt annorlunda.. En stor fototavla från en bar på Kuba ✨ Jag var tveksam om den skulle passa ovanför soffan men där hade jag fel och T rätt så nu är alla tavlor uppe.. Är gladast över att Kuba-tavlan blev så bra över soffan ✨ Låter som om vi typ har en konstutställning men så är det inte 😃 My view när jag ligger i soffan och tittar upp.. Apropå filter.. – #nofilter 😃 Himlen är exakt så intensivt blå idag….


Idag är det ju fredag och volontärjobbet. Nu är det bara några veckor kvar tills Christina är tillbaka. Ska bli så roligt att ses igen och leta fynd ihop i butiken 😃 

Karisma är ”back in business” och verkar ha kommit över sitt missnöje med sin nya frisyr.. T hämtar mig som vanligt efter jobbet så blir det strandpromenad med doggisarna.. Skulle behöva och gilla att gå ännu lite längre än vad vi gör men efter ett antal timmar i butiken känns det i benen och fötterna.. 


Bᴀ̈sᴛ ᴀᴛᴛ ɪɴᴛᴇ ʜᴀ ғᴇsᴛ….


Det är ju lätt att skratta lite åt det här och säga något i stil med att det nog inte direkt var kul att vakna upp morgonen därpå. Nej, det var det med all säkerhet inte men det var ännu värre för brudparet. Det är ju inget att skratta åt och man får hoppas att han ”avvek” tidigt så att han inte hann förstöra för mycket av festen….
Här i Spanien har det festats klart.. Alla diskotek och nattklubbar stängs med omedelbar verkan och planerade konserter ställs in. Anledningen är att man ser en stor ökning av smittspridningen – 58 nya smitthärdar och 1 700 smittade som kopplas till nattlivet..

Skriver nog lite mer ikväll – hörs sen!

Kʀᴀᴍᴀʀ ғʀᴀ̊ɴ ᴍɪɢ ɪ ᴍᴀʀʙᴇʟʟᴀ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.