Konst och konstigt….

Hᴇᴊ & ʜᴏʟᴀ!

Mycket på agendan att hinna med idag så det blir ett kortare inlägg. Ett längre och med fortsättningen om Farmor Selma Paulina kommer imorgon ✨

Ska bara korrigera en sak från igår., Det är givetvis Glimåkra och inte Åkarp som har 1 500 invånare (det kunde nog lätt missuppfattas..)

Lᴀᴛᴇsᴛ ɴᴇᴡs….

En kille på 21 år har omkommit och en skadats svårt efter det att de tillsammans med några kompisar skulle korsa A7:an vid Puerto Banus. Det är huvudvägen som går mellan alla orter och absolut inte en väg man får eller ska korsa. Föraren testades såklart men inget utslag på vare sig alkohol eller droger. Så hemskt och så onödigt att sådant här händer 😢


Nu under ett par kvällar är det FestiArte – en stor konstutställning där alla möjliga konstnärer ställer ut sin konst i små tält. Utställningen är längs med hela Avenida del Mar – den bilfria ”avenyn” ner mot havet.

Det är ju på Avenida del Mar som jag jobbar (Cudeca butiken) så vi tar en titt ikväll när jag jobbat klart. 🌻 Jobbar fram till ca 21.00 och utställningen håller ju på ett par timmar till efter det.


Boken Huset i Hampton som jag lyssnar på nu är precis så där perfekt lätt och med lite kul miljöer och personer. Blev glad när jag såg att författaren skrivit ytterligare tre böcker – tyvärr alla bara inlästa på engelska. Lite jobbigare att lyssna på när man typ lyssnar sig till söms..Men bra träning så väljer den som verkas bäst och om det inte funkar så bra vid bedtime så kör jag på terrassen istället.

Aᴘʀᴏᴘᴀ̊ ᴛᴇʀʀᴀssᴇɴ….

Imorgon blir det “stora fixadagen“ terrasen. Vi har ju planerat “date night“ också.. Vi åker till Mercadona och hoppas att de har havskräftor för vi kör “date night“ på terrassen eftersom jag väntar med lins nummer två till på måndag.

Aᴠᴅᴇʟɴɪɴɢᴇɴ sᴀᴋᴇʀ ᴊᴀɢ ɪɴᴛᴇ ғᴏ̈ʀsᴛᴀ̊ʀ….

Långt ifrån något lägga tid på att förstå men eftersom de dykt upp i ett par personers inlägg på Instagram som skor de älskar så måste jag ägna en minut trots allt..Är det inte lite konstigt ändå med t ex de här sommarsandalerna som jag inte ens vågar tänka på vad de kostar i förhållande till liknande skor och att ”alla” plötsligt älskar dem? Bekväma sommarskor ✅ Snygga ❓Lägga en förmögenhet för att få en Chanel-logga ⁉️

Nu dags att åka iväg och jobba. Sedan lite kultur på Avenida del Mar 😃 Det är verkligen både många och olika konstnärer så det blir lite kul. Ska ladda mobilen och komma ihåg att ta lite bilder ✨


ᴋʀᴀᴍᴀʀ ғʀᴀ̊ɴ ᴍɪɢ ɪ ᴍᴀʀʙᴇʟʟᴀ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.