Min nyhet och flamingos..

Hola!

Har ju inte sovit så där himla bra med den där molande tandvärken som ihållande sällskap men somnade iallafall till slut.. Vaknade till min totala lycka utan tandvärk och nu hoppas jag (och ber) att det ska förbli så.. Även om det tydligen finns en svensk tandläkare i Fuengirola som ska vara bra har jag noll lust att sätta mig i tandläkarstolen..

Apropå att inte kunna sova så fick jag tips från Charlotte om att skriva om ”Insomnia”, dvs sömnlöshet som är väldigt vanligt (och farligt om det pågår för länge) vid just skilsmässor.

Solen skiner på oss idag oxå och det är mer än vårkänslor i luften ☀️ Längtar till alla träd börjar blomma sådär på riktigt och våren går över i försommar på Marbella-vis..

The News..

Vi har hittat en ny lägenhet som passar våra behov bättre 🧡 Nu när vi har fullt upp med jobb så känner vi att vi behöver lite mer ”office space” och det kommer vi att få nu. Även om vi inte kommer att ha två arbetsrum kommer vi att kunna sitta lite mer separat och jobba. Det är skönt att kunna göra det ibland, men såklart inte alltid..

Det är alltid snabba ryck här så det ”stora” flyttlasset kommer att gå på torsdag men vi flyttar troligtvis inte in förrän typ måndag eller tisdag. Det ska hursomhelst bli så kul och även om vi inte ska köpa nya möbler så kommer min inredningslust att få något att att ”bita i” iallafall ✨

Jag visar lite bilder sedan när vi är installerade och klara, inte direkt någon idé att göra det nu.. Kommer nog att bli lite kortare inlägg den kommande veckan – för bloggen får hamna längst ner på prioriteringslistan.. Men det kliar alltid i fingrarna att skriva ✍️ så det kommer definitivt att komma en uppdatering varje dag..

No excuses..

Nu kommer vi definitivt inte kunna ha några ursäkter för att inte få till det där med bra och kontinuerlig vardagsmotion..

Alla (nästan iallafall 😃) spelar ju paddel nuförtiden och alla som gör det säger att det är hur kul som helst, Det tror jag faktiskt att det är så därför är det ju extra positivt att urbanisationen har en paddelbana. Inte så att den är byggd igår eller att det är någon form av lyx-urbanisation, här i Spanien har paddel varit populärt väldigt mycket längre än i Sverige.

Det är ju inte bara vi som behöver motion utan även hundarna.. Att gå utmed strandpromenaden eller på stranden kommer vi självklart att fortsätta med men nu kommer vi att ha ett skogsområde inpå knuten. Det kommer Tintin och Karisma att älska ❤️

Även om jag precis som alla andra ”hatar” att flytta, den där delen med att packa kan man ju gärna slippa..) så ser jag verkligen fram emot det 🧡

Mello igår..

Nog var det nästan den bästa omgången igår? (Eller har jag vant mig?😃).. Tycker att Frida Örhn borde ha gått direkt till final tillsammans med Hanna Ferm.. Men tycker nog att det var lite för hög igenkänning i Hannas låt.. Förvånad att ingen skrivit om det..

Alla etablerade artister åker ut med huvudet i år.. Så oxå Granne Grönwall som åkte ut med både den hon framförde och den hon skrivit.. Låten kändes för mycket ”igår” tycker jag så jag är inte förvånad över att den inte stod sig i konkurrensen. Någon av kvällstidningarna skrev; Dolly Parton har fått konkurrens och det måste man väl ändå säga är ”spot on”

En ny istid..

Nu har Harry och Meghan kommit överens med det brittiska kungahuset om vad som gäller under den period som de ska testa att leva utanför kungafamiljen (tror det är 12 eller 18 månader). Dom kommer ju som sagt inte få använda varumärket Royal Sussex och i det skriftliga uttalande de gjorde i fredags går det knappast att missa hur frostiga relationerna är;

Drottning Elizabeth kan knappast påstå sig äga rätten till order kunglig utanför England men de finner sig ändå i att inte använda det, typ så..

Några sådana här bilder lär vi knappast se framöver..

En framtid..

”A new future is under construction..”

Det verkar (baserat) på blogginläggen som om hon på riktigt tappat fotfästet (ingen kan väl klandra henne för det).. Ena inlägget handlar om en fjällvandring i Abisko i sommar och nästa IG om att det enda hon har lust att ha på sig är halterneck klänningar.. Ja, ni fattar.

Igår var det hursomhelst mor & dotter dag tillsammans med bästa väninnan Sheila..

Hon skriver att det verkligen kommer att kännas konstigt att vakna imorgon och inte ha något kontor att gå till. Att gå från att vara en total arbetsnarkoman, sedan hon var 13 år, till att inte ha något på agendan….

Våffeldagen runt hörnet..

Nu kommer jag ju inte köpa någon semla i Svenska butiken eftersom jag inte direkt gillar vanliga semlor. Men om jag haft förklädes-mood och massa tid över så hade jag bakat lite knackiga krokantsemlor (som definitivt inte sett ut såhär).,

Flamingos..

Jag har aldrig sett en flamingo i Marbella (om man bortser från de där i plast såklart) men tydligen har vi haft just Flamingo-besök.. Richard som administrerar FB-gruppen Svenskar i Marbella såg ett drygt 20-tal svepa förbi intill strandkanten i veckan. Tyvärr hann han inte få fram mobilen och föreviga det. Misstänker att det var ett högst tillfälligt besök och att det lär dröja länge innan de flyger ”fel” (eller rätt) igen..

Så snyggt..

Så snygga byxor! Fin blus oxå.. Nöjer mig med att konstatera att Instagram oftast vet vilka klädannonser som ska dyka upp i mitt flöde..

Det är avkopplande att sitta här i soffan och skriva men det har jag inte tid med, nu måste vi sätta fart och göra en ”projektplan” för flytten 🧡

Kramar från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *