Ett statement och en otippad vinnare..

Hola!

Lång dag med massor av To Do’s. Har med andra ord farit runt en hel del.. Underbart väder har det varit ☀️ Nu är jag faktiskt riktigt trött så det kommer att bli ett kort inlägg och tidig bed-time..

Natalies statement..

På gårdagens Oscarsgala visade Natalie Portman ett statement via sin outfit.. Men man får titta lite noga.. På det svarta slaget är det namn i ”guld” – namn på kvinnliga regissörer som inte var nominerade för bästa regi. Som vanligt bara män som var det..

Laura Dern för bästa kvinnliga biroll och Renée Zellwegger för bästa kvinnliga huvudroll. Hörde en väldigt kort snutt av hennes tacktal.. Hon låter helt onaturlig.. Samma nasala röst som hon hade i mini serien vi såg (som var superbra) men som jag inte kan minnas att hon haft i andra roller. Men men – hennes Oscar var allt annat än otippad. Det var inte den för bästa manliga huvudroll heller ✨

Lite mer otippat var bästa film som för första gången gick till en ”icke engelskspråkig” film..

Hjälp!

Bortsett från bröst och ansikte så ser Kim Kardashian och hennes klänning nästan normal ut..

Men det ändras i andra vinklar;

För mycket pengar är obviously inte nyttigt. Hur mycket pengar har hon spenderat på operationer av ansikte, bröst, rumpa och Gud vet vad? Snyggt tycker jag verkligen inte att det är..

Apropå film..

Planeringen för Camilla Läckbergs och Christina Salibas TV-serie är i full gång. Castingen är i princip klar och i den här lokalen byggs Lyckoviken upp..

Inspelningarna kommer att ske i vår och resultatet sändas i höst.. Snabba puckar..

I morgon står genomgång av bilderna, en artikel/inlägg, jobba vidare med båtaktiviteten under eventet och en hel del annat på agendan.. Ska dessutom göra ett ordentligt Hemma-Spa inför Spray tan på onsdag. Fotografering är på fredag..

Imorgon får ni se loggan 😊

Kramar från en trött Eva i Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.