Julbord och efterlysning..

Hola!

En förmiddag som startar med veckostädning och lite tvätt. I eftermiddag är det dags för jobb med Google. Dagens/kvällens artikel/inlägg skrev jag redan igår så idag är det ingen stress. Ämnet idag är vikten av Date nights i våra relationer och varför vi inte har utvecklingssamtal i relationen som är så viktig när vi har det minst en gång per år i skolan och på jobbet?

Imorgon..

Imorgon är det ju som sagt IDOL final och även om jag tycker att det inte är helt rätt finalister får jag väl gilla läget, inse att det är mest tjejer som röstar och titta med iallafall ett öga. Kommer däremot definitivt att titta på Så mycket bättre eftersom jag antar att Magnus Carlson är med igen och att de ska fira Magnus Uggla som blir pensionär..

Reklam i flödet..

Nu till jul så dyker det upp lite svensk reklam i flödet.. Känner av väl av mina svenska rötter 😃

IKEA
On line beställning av svenska julprodukter..

Apropå Sverige..

Så tycker jag att de här ljusälgarna är så fina, men helst ska det vara vit vacker snö på marken runt dem. Vi har ju bott både på Drottninggatan och Nybrogatan och där hade de alltid (och har säkert än) så fina ljusdekorationer mellan husen. Gav en så fin julkänsla, speciellt när det var snö ❤️

Traditionen lever vidare..

Hittade ingen bra bild på Coca-Cola bilen och reklamfilmen. En lite modifierad film men ändå med samma feeling. Älskar’t ❤️

Men vit jul..

Men det är inte så dumt med vitt till jul heller.. Jag ska ju inte pynta så mycket men nu är jag nog inne på vitt och grönt igen.. Vi får se helt enkelt. Nästa vecka åker jag till Therese och till en butik på Ricardo Soriano så får vi se om vi hittar något fint. Det viktiga är grönt och ljusslingor 💚 Hur pyntar ni i jul? Butikschefen på Cudeca pyntar inte överhuvudtaget- inte en enda julgrej. Det måste jag säga låter riktigt tråkigt..

Perfekt för mig?

Kanske ett riktigt bra tips för mig på Nyår som både har svårt för och får ont i höga klackar nuförtiden. Kan addera till lite bling-bling så att det blir lite festligare. Tål att tänkas på., Klänningen jag provköpt på Cudeca sitter jättebra men jag tycker att den är lite i kortaste laget..

Årets mest lyssnade bok..

Camilla Läckbergs bok En bur av guld är årets mest lyssnade bok på BookBeat.. Inte så konstigt, nu längtar vi efter uppföljaren som kommer nästa år..

Nu har det börjats..

En del får ju gå på så många julbord innan jul så att de nästan är trötta på julbord när julafton kommer. Trist, tycker jag. Vi åt alltid bara ett eller max två julbord och försökte lägga dem en bra bit innan själva julafton. Det är är julbordet på Stallmästaregården som btw ser lite tråkigt ut. I år blir det möjligtvis någon skinkmacka med senap kvällen innan julafton, när vi hoppas på storvinsten på Bingolotterna från Maja ❤️

Behöver..

Nu är det tomt i badrummet på natt créme och ögon créme – något som jag måste fixa innan jul. Bianca rekommenderar i det här samarbetet ACO, men det finns ju inte här.. Behöver något som återfuktar på ett bra sätt och gärna trollar bort rynkorna oxå 😃 Skicka DM (the_eva_bjorklundpersson) om du har någon produkt du tycker är bra , alla tips emottages tacksamt ❤️🙏

Nu ska jag städa visare – vi hörs senare ❤️

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.