Svensk kebab och undringar..

Hola!

Hur har ni det höstmörkret? När jag snabbt tittade på väderappen tyckte jag inte att det såg alltför ”ruggigt” ut. Här sjunker vädret ner till någon grad under 20 men växlande molnighet så inte så tokigt ändå. Har btw fått reda på att juldekorationerna tänds den 29/11 på kvällen. Vi var inne i stan med Pappa förra året för att se dekorationerna tändas. Det är ju både stora granar, girlanger, stjärnor mm – ska definitivt fotografera massor och dela med mig här..

Ibland undrar jag..

Det är långt ifrån sällan som jag läser inlägg i FB gruppen Svenskar i Marbella där man antingen efterlyser tex svenska hantverkare, svensk mat eller något annat svenskt. Absolut kan det vara gott med lite svensk mat och för det finns ju både Svenska butiken och Restaurangen Noellas.. Men det senaste inlägget tar väl ändå priset..

Nu finns det svensk kebab, falafel etc i Nueva Andalucia.. Svensk kebab? Sedan när hade kebaben ett svenskt ursprung och de gånger vi ätit kebab här så har de varit som vilken kebab som helst.. Man undrar om de här människorna handlar allt i Svenska butiken och är ”livrädda” för att äta något annat.. Who knows..

Så snygg..

Så snygg om man halverat sin ålder.. 😃

Riktigt härlig helgfrukost..

Till helgen ska det bli en riktigt lång och härlig frukost. Massor med C-vitamin, gröt, mackor med leverpastej och några med avokado och tomat. Sedan är vi redo för en riktigt lång och härlig promenad utmed havet med hundarna. I morgon har vi btw tid hos veterinären för Karismas rosslar väldigt mycket så det bara måste vi följa upp. Dessutom är det dags för sprutor mot rabies för båda två..

Ännu en skilsmässa..

Tråkigt såklart, speciellt för barnen. Ett stort misslyckande säger han själv men jag tycker nog att det är att lägga för skuld på sig själv/själva. Ibland finns ingen annan utväg och det kan kanske till och med vara bättre för barnen..

Passar på att lägga upp några fina solbilder.. Snart går ju även vi in i riktig höst även om vi självklart kan ha sol och härligt även då.. Sommarmänniska som jag är så kommer jag sakna sommaren ☀️

Vi hörs lite senare!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.