Bilar och solglasögon..

Hola!

Igår var det minst sagt fullt upp så jag hann helt enkelt inte med något blogginlägg.

Vi var bland annat och tittade på lite olika bilar..

Bilföretagen har lägen som verkligen borde användas till annat, precis intill strand och hav. Det har under en längre tid diskuterats att flytta bort bilhallarna och göra området riktigt fint med bla hotell, restauranger mm. Vi frågade bilhandlarna igår men tydligen ligger planerna tyvärr på is..

Inte så smart just nu..

Att köpa följare och likes på Instagram är det inte alltför ovanligt att många gör men att köpa kommentarer kan vara riktigt ”farligt”. Man har ingen aning om varifrån kommentarer kommer och de är ofta kommentarer som inte alls hör ihop med inlägget:

I sedvanlig ordning stoppar Blondinbella huvudet i sanden, låtsas som ingenting hänt och berättar istället om bra möten med medarbetarna.. Hur hon kunde vara så korkad att köpa kommentar när typ allt handlat om hennes trovärdighet gör ju en minst sagt mer än förvånad.. Blondinbellas kommunikationsansvariga (som har hur många roller som helst) säger att det rör sig om sabotage och det är ju inte omöjligt eftersom tilltaget är ofantligt korkat..

Tror Magdalena är en klart bättre representant för Chimi Eyewear..

Grattis!

Dags för Petra Tungården och hennes man Markus att bli förälder, och deras fina King Charles Cavallier. Eftersom Petra är Influencer så är det lite humor med texten på magen 😃

Årets julvärd..

Årets julvärd blir Marianne Mörck, det tror jag är ett riktigt bra val. Varm och med humor 🤶

Ännu en skilsmässa..

Tråkigt, tyvärr är det ju så att 50% av alla äktenskap slutar med just skilsmässa..

I morgon till läkaren, svara på mejl och massor av konsultjobb..

Kram från Marbella!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.