Troschock….

Började som sagt lyssna på Härligeten varar längst som verkar lovande. Var disciplinerad och lyssnade inte för länge..

Nu dags för alla att komma in i rutiner igen. Många har jobbat någon vecka och det är nu skolstarten som står för dörren. Oavsett man jobbat någon vecka eller inte så är det här med rutinerna så viktigt. Ett fritt jobb och inga barn, desto viktigare med rutinerna. Vi har alla lite olika utgångspunkter så det finns inget one size fits all här men med det grundläggande på plats så modifierar man utifrån sina behov och/eller förutsättningar. Här är en föreslagen modell som jag råkade hitta;

Det är definitivt inte något revolutionerande med det här, inte alls men det som kanske sticker ut är Read och Exercise. Exersice före breakfast bygger nog på USA där man i väsentligt högre utsträckning äter frukost ute. Read på att man ska uppdatera sig om vad som hänt, något många gör just till frukost. Jag ska inte lura i någon, inte ens mig själv, att exercise kommer att finnas med i min dagliga rutin. Några av sakerna är jag riktigt bra på och andra har potential 😀 Somna tidigare – Gå upp tidigare. Ytterligare förbättra mina frukostvanor. Det är mina mål nu inför ”kick-starten” av dagliga rutiner. Vad är dina?

The Wedding ❤️

Från Malin Gramers Instagram – Jackan present från designern Peter Englund

Japp, då är hon gift som man sa förr.. Kollade lite på Anitha Clemence Instastories och Katrin Zytomierskas inlägg. Verkar som väntat ha varit The wedding of the year men inte på något pråligt sätt utan härligt. Ska bli kul att höra poddavsnitten på torsdag och fredag (Malin är ju med i två poddar). Bröllopsresa eller ej – de kör alltid sina Poddavsnitt utan avbrott.

Lite suddiga bilder eftersom de är tagna från Anitha Clemences Insta-Story. Det är ju mer än varmt på spanska inlandet så de hade runt 40 grader men det blev ju såklart svalare ju längre kvällen gick. Stället de var på låg magiskt vackert på en höjd med en milsvid utsikt över grönska. Så vackert.

Katrin..again..

Japp, lite uppseende väckte hon nog Katrin Zytomierska även på bröllopets andra dag.. Det verkar btw som om det där med olika ”regler” när det gäller färger på klänningar på ett bröllop inte gäller längre. Vitt var ju uteslutet eftersom det bara var bruden som skulle ha det – nu såg jag ett par typ benvita klänningar skymta förbi i Insta-storien. Rött var ju fel eftersom man då signalerade att man haft ihop det med brudgummen (ett fel jag begått inte en utan två gånger, att bära rött alltså 😀) Det där med rött känns btw så förlegat.. Sedan var det svart som var en big no-no men det verkar inte alls gälla längre. Flera gäster som hade svart (iallafall på festen på kvällen). Ni märker att jag inte är en frekvent bröllopsgäst these days Men det lite uppseendeväckande svarta stod inte oväntat Katrin Z för.. Som en parantes kan nämnas att Malin i senaste podden sa till Katrin:

”Du kommer väl inte rusa ut från bröllopet nu för att du inte står i centrum”

..lite halvt skämtsamt sådär.. Hursomhelst så hade Katrin en svart klänning med någon slags ”broderade” blommor. Jättefin klänning….

..i skuggan..

Blev minst sagt lite tros- och bröstchock där så länge solen var framme.. Kalla mig tant, tråkig eller precis vad som helst men det tycker jag inte är vare sig snyggt eller ”passande” på ett bröllop. Jag tycker att det här med färger man inte ”får ha” är helt förlegat men tycker ändå att klädseln ska i linje med ”temat”, i det här fallet bröllop och det kanske inte Katrins klänning gör.. Så här skriver hon själv i sitt inlägg.

Det var nog mer än några minuter men strunt samma, det är ju inget direkt allvarligt hon gjort.. men kan tänka mig att det var både en och två som tisslade om hennes klädsel 😀

Så snyggt..

Kanske lite sent, i alla fall för de flesta dagar nu i Sverige men inte alla. Enkelt och supersnyggt. Jeansshorts, vitt tunt linne och en vit skjorta. Lägg till ett gäng halsband, armband och en färgglad väska och du är så klädd. Jag har ju turen att kunna gå så här länge till men för er som inte har det är det precis lika snyggt med ett par jeans istället för jeansshorts..

Dagens tips….

Det här är Emelie (som jag jobbat med) som just nu är på semester i Grekland. Dom tar massa fina och härliga bilder som förmedlar en så härlig känsla. Ta några sådana bilder och ha för att variera din bakgrundsbild på telefonen med i höst/vinter så har du närmare till dina sommarminnen ☀️

Sunday..

Idag hade jag inte haft något emot att ta mig till Marbella Club, lägga mig här och få en välgörande massage och sedan avsluta med en lång stund i deras infinity-pool.. Hur härligt ser det inte ut?

Men inga planer på det idag utan på helt andra saker.. Bortsett från en viss liknelse i mitt Weekly Home SPA så är det lite fix hemma men främst andra delen i jobbet till Charlotte. Gör det inte på en söndag för att jag ligger efter utan för att mina dagar flyter in i varandra så jag har att lära av det där med rutinerna. Måndag-Fredag är dagar för arbete och helgerna för ledighet. Kör som planerat idag men från och med nästa vecka (imorgon) så är det det som gäller + dagsrutinen som jag satt för mig.

T var förresten förbi vår vän med den ”folktomma” restaurangen i fredags när jag jobbade, men det får jag skriva om i nästa inlägg. Nu är det hög tid att sätta igång med dagens To Dos….

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *