Sunday Blues..

I dag är det lite söndagsfeeling.. Under sommaren går ju dagarna ofta helt i varandra och man vet ju knappt vilken dag det är. Många har säkert eller kommer få den sk söndagsångesten, ångest över att helgen är slut och man ska in i en ny vecka igen. Det är absolut inte en ångestkänsla jag har men det är lite av en Sunday Blues skulle man nog kunna säga.. Kan helt klart och troligtvis hänga ihop med att jag drömde otäckt inatt. Det är jättevarmt idag oxå – nu 32 grader vilket innebär att det kommer att stiga lite till 🥵 Tur att det inte är en massa ärenden i dag.. Idag blir vi hemma hela dagen och har en riktigt lugn söndag. Veckans To lista i fas så inget att ”jobba igen” vilket är skönt..

Veckan som kommer..

Som vanligt på söndagar står Veckoplanering på agendan. Jag ska jobba med det nya ett par dagar (kommer att återkomma om det), jobba med Charlottes hemsida/FB och så volontärjobbet på fredag. Den här veckan är det oxå besök tid hos min läkare och jag hoppas och tror att det går lika bra som förra gången. I morgon kväll kommer Pappa och vi ska dels fixa med mitt Bank-id som det varit så struligt med så jag orkar inte ens beskriva alla turer och så ska vi äta middag. I morgon går vi inte ut utan äter här hemma hos oss.

Apropå att gå ut..

I går på förmiddagen när vi åkte och handlade på Mercadona så såg vi en kille i typ 35-40 års åldern.. Han var klädd i svart kostym och vit skjorta och hade kavajen ”hängande över axeln” pga värmen. Ingen går ut klädd så på en lördag förmiddag, framförallt inte där han befann sig. Ingen ser så ”förvirrad” och vinglig ut på en lördag förmiddag – om man inte riktigt vet var man är 😃 Slutsats: I närheten av där han befann sig finns ett diskotek, det ligger lite ”avskilt” till. Han måste ha varit där, druckit lite för mycket och typ somnat någonstans i diskotekets trädgård eller så. Total mardröm och jag kan bara tänka mig hur han mådde.. Lite svårt att beställa taxi oxå om man inte vet var man är 😃 Vi kunde såklart stannat och hjälpt honom men ni vet hur det är när man kör bil – swisch så är man förbi och det gick ju ingen riktig nöd på honom heller.. Hans baksmälla kan jag bara föreställa mig och är så glad över att aldrig ha någon..

Jag tror att jag sätter mig på terrassbänken en stund, med ett glas iskallt vatten och lyssnar på veckans avsnitt av Wahlgren Wistam. Efter det kommer alla spår av Sunday Blues vara borta 😃

Hörs sen!

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *