Eclipse….

Igår kväll när det var dags för sista vändan med hundarna så var dofterna från blommorna helt magisk i den varma sommarkvällen. Då stannar man upp och uppskattar verkligen att man bor här i Marbella ❤️🙏🏻 Man ska komma ihåg (oavsett var man bor) att uppskatta varje dag..

Det gick väl sådär för T med kycklingen igår så idag får vi ”gå tillbaka” lite och det blir antingen Chili con carne eller Spaghetti med köttfärssås för T och en rejäl Mozzarella & tomatsallad för mig kanske..

Har hittat ett kul recept på Broccoli med pinjenötter, fetaost & avokado – ska absolut göras!

Månen..

Såhär såg månen ut över Marbella strax före midnatt. Inte jag som ”fotograferat” utan bilden är från Marbella Essentials Instagram.

Allsången….

Jan-Olov Andersson Aftonbladet

Jag måste nog tyvärr hålla med Aftonbladets recensent om att Allsången sett sina bästa dagar. Igår var det typ bara Sommartider (Gyllene Tiders låt) som fick publiken med sig. I övrigt är det rätt stelt. Jag tror nog att SVT själva inser detta och att något kommer att ske till nästa år. Det är inte en helt lätt uppgift med en så traditionell ”produkt” att hålla den relevant år ut och år in. Jag tror att degar ett fel – de förändrar inte gradvis utan kör på med exakt samma recept till dess att kritikernas röster höjs och då går de in och gör förändringar som självklart faller olika väl ut beroende på vem du frågar. Jag tror hur som helst att det inte är omöjligt med en ny programledare nästa år även om det inte är det som är det egentliga problemet. Enligt recensenten så lyckas Lotta på Liseberg få publiken att sjunga med otroligt mycket mer – det tror jag inte i grunden är en programledarfråga i det här fallet. Göteborgare och Liseberg är lixom gladare och Stockholmare lite mer krystade (i allmänhet) dessutom var gårdagens val av Allsånger verkligen inte något som bjöd upp till just Allsång.

Pride ❤️

Stelt och krystat är det däremot inte alls under Prideveckan. Då blommar Stockholm upp och ”kärleken” flödar.

Lady Gaga…,

Måndag 29/7 börjar Pride festivalen i Stockholm. Den har verkligen växt och i själva paraden deltar nu hur många som helst och långt ännu fler står längs med paraden. På bilden Lady Gaga som gick all in på Pride i London som var för någon vecka sedan.

Temperaturen idag håller sig runt 26-28 grader. Blivit en timmes solande innan det snart är dags att åka och handla dagens middag. Vi handlar dag för dag nu eftersom vi inte riktigt vet exakt vad T klarar att äta. Blir nog Chili con carne som planerat i dag, det är hyfsat somrigt och dessutom riktigt gott med sallad och massa majs.

Dags att inleda med det nya schampot idag. Får absolut inte tvätta håret varje dag eftersom det sliter på såväl själva håret som hårbotten. Förväntar mig självklart inga snabba resultat men jag hoppas att det kan hjälpa till något iallafall.

Började ju med blommor och slutar med blommor.. Den magiska känslan av trädgårdens dofter men tänk vad man kan sakna den magiska känslan av att gå rakt ut i naturen och plocka en stor härlig bukett ängsblommor. Sätta dem i någon vacker urna eller kärl – finns det något vackrare? Tveksam….

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *