Å regnet det bara öser ner….

Igår när jag var ute med hundarna den sista vändan vid 22-tiden var det 25 grader – så himla skönt. Det är vid den tiden man får hoppa in i bilen och ta med hundarna för en lite längre strandpromenad. T mår inte riktigt bra än, oklart om det är antibiotikan och/eller någon av de andra medicinerna eller något annat. Blir det inte bra idag får vi nog ta oss till sjukhuset och kolla upp det.

Den här bilden kom upp från Annelie på Instastories igår – första dagen på semestern, sådär kul.. Det var i Stockholmstrakten det..

Det blev ingen TV eller film igår – medan tomatsåsen puttrade vidare i ugnen överskred jag genomsnittstiden om de dryga tre timmarna med mobilen. Jag som precis lyssnat på Anders E Hansens sommar program borde ju veta bättre.. Men vissa dagar fastnar man helt enkelt. Hörde btw på Nyheterna att Facebook ska böta 45 miljarder (ja miljarder) kronor pga att de använt information om användare på ett felaktigt sätt. Man får tänka lite på vad man delar med sig av när det gäller framförallt delen där man ombeds ange politisk och religiös åskådning (det är ju frivilligt och något jag inte gjort).

Galna priser..

Hus för 50 miljoner och hyra av hus för 200 000 kronor/vecka har man nu kunnat läsa om.. Huruvida något av det är sant kan vi bra sia i men att rör sig om väldigt mycket pengar är det ingen tvekan om.

Läste att huset som Blondinbella hyr i St Tropez kostar 200 000 kronor. Per vecka. Eftersom hon hyr det i fem veckor blir hyreskostnaden 1 miljon – hur galet är inte det? Oavsett om man har massa pengar eller inte.. Hon bor där tre veckor med barn och två veckor utan.. Då kanske den där hemlige miljardären kommer och delar kostnaden med henne, får vi hoppas 😃

På agendan idag står tvätt av soffskydden på altanen, dammsugning & moppning av golv och så ska jag göra klart det sista Lotus jobbet. Eftersom vädret är precis hur bra som helst idag oxå tänkte jag hinna med ett solpass på två timmar oxå.. Det ska bli intressant att se om det var värt att hålla på i så många timmar med tomatsåsen.. Man skulle inte behöva mixa den om jag inte missat det helt i receptet men det tycker jag var helt nödvändigt. Den hade lixom inte kokat ner utan löken etc var fortfarande kvar i sina hackade bitar, har ändå följt receptet till punkt och pricka..

Den gamla anrika Kinarestaurangen….

Gick förbi den här gamla Kina-restaurangen för några veckor sedan. Gick in och tog ett kort, det kändes som om man förflyttades tillbaka i tiden på något sätt. Kanske går dit och äter någon gång, men först ett besök på favoriten Hong Kong som ju totalrenoverats.

Idag Salted Caramel glass och 31 grader på terrassen. Blev några halvtimmespass med solande och lite fixande.

Nu ska jag hoppa in en stund för att kolla på Wimbledon finalen – hejar på Federer gör jag btw..

Han har ju passerat 40 så ska han vinna Wimbledon en gång till får det nog bli nu.

Under tiden ska tomatsåsen få puttra en timma på spisen istället för ugnen – sedan mixas & ätas ❤️

Återkommer nog lite senare..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *