Piggelin….

Den här veckan har varit lite upp och ner vädermässigt, lite svensk sommar över den. Varmt men rätt så mycket moln. Så var det idag oxå till att börja med men solen kom någongång vid ett-tiden eller så. Nästa vecka ser det ut som om solen ska skina på oss mest hela tiden och varmt ska det vara oxå.

Strandpromenad

Jag ”kämpar” med sömnen, har lite svårt för att somna. Blir att jag lyssnar för mycket på en podd som blir till två osv. Såsom vissa människor har sin skönhetsrutin i badrummet innan de går och lägger sig måste jag hitta min rutin/ritual så att jag kan få det att fungera bättre. Jag har ju inte Spotify men man kanske kan ladda ner en samling med vågskvalp och annan sövande musik som blandas. Med blandas menar jag att man själv inte kan välja i vilken ordning musiken spelas. Det viktigaste är att det inte kommer något reklamavbrott för det stör ju verkligen den harmoni som man försöker skapa.

Hur som helst, efter en enkel frukost tog vi med oss hundarna och hoppade in i bilen. Åkte ner till Puento Romano Marina och tog en promenad längs med strandpromenaden.

Inte bara hundarna som uppskattar de där långa promenaderna utmed havet. Jag älskar dem och skulle kunna gå i timmar. Jag har btw gått upp i vikt. Jämfört med i januari har jag gått upp närmare sex kilo, varav 2 av dem den sista månaden. Nu har jag en riktigt bra vikt och ska verkligen försöka hålla den. Går jag upp så lägger det sig uteslutande på magen och det går inte att göra något åt. En viktig sak för att hålla vikten (förutom kosten då) är just sömnen.

Såg att de ställt upp ett gym på stranden, intill en Beach restaurang. Hur tänkte man där? Att man sitter och äter & dricker för att sedan träna bort kalorierna eller tvärtom? Kan man inte bara få njuta på stranden? Var det någon som tränade, ja faktiskt en kille 🏋️‍♂️

Livets nödvändigaInlägg FB gruppen Svenskar i Marbella

Ja, för Piggelin är ju helt omöjligt att klara sig utan.. Suck..

To much..

Som bekant är ju Blondinbella en av årets 58 Sommarpratare. Hon är en av de första, den 28/6 eller vad det nu var. Att hon sommarpratar tycker jag bara är kul och jag ser fram emot att lyssna på hennes Sommarprat. Allt pepp hon ger och kommer ge unga tjejer är positivt även om delar av det är yta och åter yta. Men läs texten ovan och man blir mörkrädd. Jag tänker inte lägga ut texten om det här mer än att konstatera att om hon slutar kommunicera med svensk media är hon galen. Det är ju det som bygger myten kring henne – inte tusan kommer internationell press ta över stafettpinnen. Hur hon kommer hantera plattformen för sociala medier har inte uttalats lika tydligt men jag tror att hon ser sig själv som så stor nu så att hon ”lämnar Sverige” Tro mig She will be back.

Podddays

Fredagar och söndagar är veckans bästa poddcastdagar. Söndag = Wahlgren & Wistam som jag kommer att lyssna på i kväll. Men innan jag lägger mig ska jag se om jag kan fixa till lite ”vågskvalpsmusik” som hjälpmedel till sömnen.

Babylycka & annat

Kenza (Influencer med 1,8 miljoner följare på Instagram) har nu fått sitt första barn.. På några timmar hade hennes inlägg fått närmare 400 000 likes och drygt 15 000 kommentarer 🎊

Sanna Lundell

Tidningen Allas satsar vidare och har nu rekryterat Sanna Lundell som bloggare. De rekryterade ju Maria Montazami för någon månad sedan och hon bloggar på. Sanna är ju till skillnad från Maria en utbildad journalist med vass penna och kommer garanterat ha lite annan nivå på sina inlägg:) Men båda sorter behövs 💕

En helt annan nivå och så stämnings- insiktsfull är fotot på Greta Thunberg och Barack Obama. Det här fotografiet kommer att finnas med länge länge..

Greta & Barack ❤️

Sandaler Sandaler Sandaler

Det finns såååå mycket otroligt fina sandaler överallt utom i mitt skolskåp:) Får leta vidare för jag vet att jag har..

Här är min lilla ”sminkask” som jag hittade – inköpt på någon flygplats och innehåller fina ögonskuggor mm. (Lancome). Använde ögonskuggorna igår och det funkade jättebra trots att de är allt annat än nya så för visst smink tror jag att det är lite av en myt med vikten av bäst före datum….

Veckans To Do lista klar och som vanligt en hel del att hinna med. Jobbar ju dessutom på fredag (midsommarafton så får flytta vårt lilla midsommarfirande).

xoxo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *