25 years – part two….

Nu kommer alla som ser mina bilder som jag tagit själv på snedden få se typ precis allt på snedden. Förstår inte varför vissa ser det rätt och andra inte. För att vara säker på att alla ska se det rätt måste jag ta vägen via datorn, dvs maila alla bilder till datorn och lägga upp dem därifrån. Då tror jag att det ska funka men måste testa det. Annars får jag ”felsöka” för något fel måste det ju vara när de hamnar på snedden.

Vi åkte hemifrån runt 19.30. Hade beställt bord till 20.00 och vi hittade turligt nog en perfekt parkering direkt.

Hade på mig en klänning som jag köpte till Gunnar & Sandras bröllop (måste ha varit runt 2013). Tycker fortfarande att den är jättefin, tyvärr kommer den inte riktigt till sin rätt på bilden.

Vi hade aldrig förut varit på kvällens restaurang – fått den rekommenderad via Svenskar i Marbella..

Thomas åt gåslever till förrätt och jag min favorit alla kategorier Carpaccio..

Till varmrätt åt jag en halv gratinerad hummer. När vi hade vårt 10-års jubileum på Södertuna Slott så hade vi just gratinerad hummer som en del av menyn.

Satt och pratade om allt mellan himmel & jord och hade det jättetrevligt. Dessert hoppade vi över för efter varmrätten var vi definitivt mätta så det räckte. Dom hade förvisso en Banana Split som såg väldig god ut men även om jag blev lite frestad så stod jag över. Hade aldrig orkat äta upp den..

Bestämde oss istället för att avsluta kvällen i Puerto Banus, kanske ta typ kaffe & dessert där. Sagt och gjort – tog bilen och åkte ner. Vi är ju inte så ofta i Puerto Banus på lördagskvällar.. Sååå mycket folk det var.. Har min fusktofs på fotot btw.

Extra mycket folk på piren med de absolut största lyxbåtarna. En rad svarta stora bilar med skottsäkra glas, vakter/poliser och en drös med människor som stod och väntade med mobilkameror i högsta hugg. Jag frågade vem det var som orsakade uppmärksamheten – av en kvinna fick jag svaret; Kungen av Afrika. Berodde nog på hennes usla engelska och hon försökte väl säga en afrikansk kung. En annan kvinna påstod att det var Bruno Mars (en sångare). Bruno Mars kunde vi nog utesluta på en gång – han skulle aldrig ha sådant säkerhetspådrag. Såg en av de svarta bilarna köra förbi precis intill mig och såg en svart kvinna i min ålder tillsammans med ytterligare några kvinnor som jag inte hann uppfatta åldern på. Så en afrikansk kung var det kanske men inte Afrikas kung:)

Vi var hemma igen runt 12 och då var det time för en sista och väldigt kort dogwalk.

Sammanfattningsvis en jättetrevlig dag och kväll ❤️

I morgon är det dags för Tintin och Karisma att få det lite kul. På med shorts (vill få bruna ben:)) & top och in med hundarna i bilen för att ta oss till strandpromenaden vid Puento Romano Marbella. Lång promenad så att de både får motion och glädje (och detsamma för mig).

xoxo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.