Men hallå….

Nu tror jag det slagit slint helt.. Lite för mycket Illern Göran, Rolandz och annat tramsigt..

Nu har vi fått svaret av vår alldeles egna säkerhetspolis Robert Gustafsson som var på samma biograf som Olof Palme den kvällen..

Orkar inte! Kan tyckas väldigt märkligt att ingen annan, absolut ingen, har sett det här pådraget med Walkie Talkies som han beskriver. Har han fått för lite uppmärksamhet nu stackarn? Förstår han inte bättre än att alla tror att han är helt galen.

Upcloseandstylish..

Kommer ni ihåg att jag skrev om MAX grundaren Curt Bergfors fru Malin och hennes väska för 1,4 miljoner kronor? Har nu lärt mig att hon har ett Instagramkonto som heter Upcloseandstylish.. Kontot har 1,8 miljoner följare – ja det är sant! Hon är väldigt intresserad av mode och lägger upp bilder på just olika outfits med skor & väskor. Hon har dock inget behov/vilja av att synas så hennes ansikte visas aldrig. Hon har följare som Rihanna och liknande så hon har verkligen gjort avtryck..

Undrar hur mycket hon lägger på kläder, väskor och skor per månad? För att hålla sitt Instagram konto intressant och levande så lär det vara en hel del..

Annan design

Vilken cool lampa – jag som älskar apor skulle gärna ha en sådan hemma. Finns istället hemma hos min norska kompis Tore i Oslo 💚

Litet tips till sommardrinkarna – melon-is.. Forma bollar med ett kuljärn eller vad du har hemma (de måste ju inte nödvändigtvis vara runda), lägg på en bricka och sedan in i frysen. Använd i drinken eller som lite extra smak i vattnet – men gör det inte just nu med tanke på priset på vattenmelon som jag skrev om häromdagen..

I dag ska petuniorna få kärlek och ogräset som växt så det knakat ska bort. Det gör i och för sig rabatten fyllig och ogräset är fint men det börjar nästan ”kväva” petuniorna och ta över lite väl mycket. Fint ska det bli, kanske lite ogräs kvar för utfyllnaden..

Annat som ska fixas som vanligt men i dag ska jag i alla fall hinna sola lite på terrassen. I morgon ska jag åka till Puerto Banus och köpa en bikini eller baddräkt – poolen here I come..

En sådan här ser både bekväm och snygg ut men troligtvis ska man vara lång eller ha high heels för att plagget ska komma till sin rätt.

Såg den här bilden i mitt Instagramflöde som en kompis som bor på Värmdö lagt upp. Motivet är just Värmdö och Stockholms skärgård. Så vackert och så vilsamt..

Har lyssnat klart på Joachim Berners bok – ger den betyget tre av fem och kanske inte den bok jag rekommenderar er att läsa först av allt. Lyssnade först på de två senaste avsnitten av Podden Wahlgren & Wistam.

Trender 2019

Hörde just i ovan Podd om de största trenderna för våren/sommaren 2019:

 • Cykelbyxor
 • Färgen Beige
 • Jumpsuit (byxdress)
 • Färgen Gult
 • Spets
 • Djurmönster
 • Nättröjor
 • Fransar & fjädrar
 • Neon
 • Prickigt
 • Batikmönster

Det som är annorlunda nuförtiden är att det är så många trender – förr var det någon enstaka och så hade alla det och såg likadana ut. Positivt med att det är så mycket ”olikheter”. Av trenderna ovan (inte för att jag går och köper något bara för att det är trendigt) är Spets, Prickigt och Jumpsuit det jag gillar mest. Gult som jag aldrig gillat börjar jag faktiskt tycka om.. Såg en väska med gula inslag på Malagas flygplats (i butiken Parfois). Väskan var halvstor (perfekt att ha med till poolen etc) med med vita, svarta och gula inslag. Supersnygg! Tittade på hemsidan men hittade den inte men däremot två andra fina väskor. Den blå är typ samma modell som den vita/svarta/gula väskan.

Men väskor är definitivt det sista jag behöver….

Boken jag valde att lyssna på:

Hann inte lyssna så länge så vet inte ännu om den kommer ”fånga mig”..

Blir nog en update senare..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *