Mackor & Hoodies..

Jag har inte tyckt sådär väldigt mycket om smörgåsar/mackor någonsin.. Bäst tycker jag om knäckebröd eller något riktigt saftigt gott bröd.. Det tråkigaste jag vet är ”formbröd” som är så fulla med konserveringsmedel att de håller i evigheter. Rostade går de att äta men de tillför ju inget nyttigt och ingen mättnad.. Försöker därför hitta lite inspiration och bra/goda bröd för smörgåsen är ju rätt viktig på frukosten eller som lunch/ mellanmål..

Mycket ost och mycket grönt.. Acocado & Tallegio, avocado & rädisor, ost lite grönt & tomat – ja med enkla medel kan man variera sig en hel del och få till goda smörgåsar. Ska bli bättre på att dricka juicer, båda färskpressat hemma och vanlig juice. Minute Maid har tex en citronjuice som är så god och fräsch. Finns oxå en färdigpressad juice man kan köpa i butik som är jättegod och hyfsat prisvärd.


Alice & Bianca..

Bianca Ingrosso och poddkollegan Alice Stenlöf ska ju ha en Livepodd i Globen den 25:e maj. Har ingen aning om hur biljettförsäljningen gått men man ju trolla en del i Globen så att man inte får en känsla av tomma läktare. Det är möjligt att de stängt av stora delar av läktarna redan i planeringsstadiet för vem vill sitta högst upp, längst bort på en Livepodd?

Speciellt framtaget för denna Livepodd – lite merchandise i form av tex en hoodie med tryck på ryggen föreställande Alice & Bianca.

Kollade snabbt om det var möjligt att beställa – Hoodien kostar 599:- och T-shirten 299:-.. Den beiga hoodien är slutsåld i alla storlekar (xxs-xl) och mycket av det andra är oxå slutsåld så den merchandise satsningen verkar ha gått hem. Restlagret kommer de garanterat sälja slut i Globen den 25:e..

Det blir vanligare med Livepoddar och biljetterna går åt som smör i solsken. Nu är det ju knappast alla som kör sin Livepodd i Globen utan i väsentligt mindre lokaler. Däremot kör en del livepodden på en liten miniturné. Nästa podd som jag tror kommer köra en Livepodd är Mitt i livet med Katrin Z och Malin Gramer.

Apropå Malin så kidnappades hon i dag – möhippa med andra ord, hon gifter ju sig i sommar. Ser ut som om de är utanför Arlanda, ska bli spännande att höra om möhippan i nästa podd (nästa fredag)..

Rörstrandsgatan avstängd för bilar och många jättefina uteserveringar under vår & sommar. Ulrika hade snällt nog erbjudit skjuts från stan till Pappa så tog mig hennes klinik efter mötet. Kul oxå att träffa henne såklart, har inte setts sedan sommaren 2017 då Herman konfirmerades. Hon var på väg till yngste sonen Walthers skola där de hade uppträdanden i dag och Walther skulle rappa med två andra killar – så gulligt..

Körsbärsträd som blommade lite överallt – så vackert

Tog vägen genom Vasaparken där det var en hel del folk. Vädret har ju varit fint i dag och rätt så varmt i solen. Så Stockholm visar upp sig från en hyfsat bra sida nu när jag är här. Kom tillbaka till Pappa vid 14.00 tiden och vi åt en laxsmörgås som lunch.

Apropå Malins möhippa och kommande bröllop så rapporterades det i dag om att Ola Rapace gift sig i Paris (han bor ju där en hel del)

Fru Rapace är syster till den ena tjejen i duon Icona Pop..

Den förlorade sonen..

Insåg ganska snabbt att jag redan läst eller lyssnat på boken Bakom stängda dörrar. Började dock inte lyssna på någon ny eftersom jag ville somna tidigt då jag skulle upp tidigt. Läste på Expressen om Joachim Berners bok Den förlorade sonen så den har jag laddat ner nu och ska börja lyssna ikväll.. Joachim Berner var verkligen ”underbarnet” inom mediavärlden innan det small till och han blev helt utfryst. Ska bli intressant att höra hans version, hur han upplevde det och hur han tagit sig tillbaka. Bra betyg har den fått (3,9) så hoppas den är både intressant och riktigt bra.


WOW vilken influencer..

Skrev ju igår om att Greta Thunberg är vår största Influencer i ett europeiskt/ internationellt perspektiv. I dag ser jag på Expressen att Greta är på omslaget till Time Magazine, helt otroligt. Betänk att det bara var ca nio månader sedan hon manade till den första skolstrejken..

Next generation leaders..Ikväll är det dags..

Här har vi honom, Sveriges representant i Eurovision John Lundvik. Tror att han är supertaggad nu inför kvällens kval, eller vad de kallar det.

Food insiration….

Om man hittar så där helt underbara fotografier i Instagram flödet blir man både hungrig och inspirerad. Klingskitchen har så snygga fotografier och många recept (väldigt mycket för er som gillar att baka). Har en hemsida där man kan hitta alla recept www.klingskitchen.se men delar med mig lite redan här;

Pankopanerad avocado

Ugnsbakad Brieost

Gin Tonic med gurka & svartpeppar..

En riktigt härlig ostbricka….

Ikväll blir det halstrad lax med potatis & grönsaker – gott!

Nu ladda lite inför kvällen:)

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *