Rapid Bronz..

Den enda solcremen jag hittat när jag packat upp allt är Rapid Bronz.. Hör man ju direkt på namnet att det inte är en lämplig produkt att använda så här i början när solen tar som allra mest..

Tror att det är lite solskyddsfaktor i min creme som jag använder morgon och kväll.. Extra viktigt nu när man är i solen mycket så att huden får massor av återfuktning och inte torkar ut. Att sola ger ju rynkor men föredrar att se pigg och frisk ut så då får man ta att det blir någon rynka.. Satt ute på terrassen och solade med En bur av guld som sällskap.. Riktigt bra såhär långt och inte alls som Fjällbacka serien som jag inte alls gillar.. Total soltid i dag blev väl nästan 1,5 timma men var ute på terrassen hela dagen..

För drygt en vecka sedan..
Idag – efter  vattning varje dag mm.. Progress

En solitär ros mitt i rabatten har slagit ut – har några ytterligare knoppar. Hoppas den är remonterande (det heter väl så) så att den fortsätter att blomma under hela sommaren. Köpte alltid remonterande rosor i Sverige – favoriter rosa och vita rosor.. Visst är det något visst med att gå ut i sin egen trädgård och plocka en bukett blommor och sätta i en vas. Slår alla köpebuketter i världen.. Många timmar har man lagt ner på att sköta om sina rabatter och växter.. Är förvisso någon form av terapi över det men ibland blev det ”tvång” och då var det inte lika kul.. Men totalt sett så var det värt det. Jag är ju allt annat än duktig på det här med trädgård.. Planterade alltid för mycket, ungefär som om jag inte riktigt förstod att växter växer. Vissa rabatter blev ett virr varv av växter och man hade svårt att komma åt att både ”plocka dem” och rensa ogräs. Lite ”hippie style” över mina trädgårdar helt enkelt..

Flyttade in i skuggan och hade det så skönt.. middag ute i dag oxå.. Har bara ätit en middag inne sedan vi flyttade hit.

Fläskfilé gryta i dag

Kanske något att variera med..

Som bekant ramlade ju Kristin Kaspersen under deras repetioner inför fredagens Lets Dance.. Nio stygn i pannan som hon såklart gärna vill dölja. Jag har inga stygn att dölja men kanske det här skulle kunna vara ett alternativ till mina stråhattar.. Har ju några längre sjalar att prova med, tror de är för långa och breda men jag får i allafall en känsla för om det skulle bli fint.. Lite hippie över det – är högst osäker på om jag passar i det.. Får testa i morgon..Rund tomatsås..

Hittade ett recept på en superenkel tomatsås med rundare smak än en ”vanlig” tomatsås. Jag tror att den passar absolut bäst till någon form av pastakuddar men funkar såklart även till vanlig pasta. Ska testa att göra den när jag är tillbaka igen..

Verkar gott!

Kollade upp de där jeansen som jag hade med en bild på;

Kommer från Anine Bing men prislappen var minst sagt i häftigaste laget – runt 2 200 kronor..

Blir tidig bed time i dag så att jag kan lyssna minst en timma på En bur av guld..  Har gjort klart morgondagens To Do lista så att jag inte missar något inför Stockholms resan. Flyget går 14.30 så det är ju en bra avgångstid. Vädret rätt så hyfsat ändå med sol/moln och 15-17 grader om nu prognosen håller sig. Får för säkerhetsskull ta med mig min svarta jacka..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *