32 grader i solen..

I dag har det verkligen varit varmt – runt 32-34 grader i solen och det har inte fläktat så mycket heller. Har solat en timme lite drygt och känner att det stramar lite på näsan.. Hoppas det stannar vid det. Varit hemma hela dagen och grejat lite och gjort proceduren Hemma SPA.. Så nu är jag ”vårfin”, i alla fall för någon vecka sedan är det dags igen. Naglarna som jag fixade häromkvällen behöver göras om.. Så jobbigt att hålla på med det var och varannan dag men inget att göra.. Det håller inte utan blir någon lite ”flaga” rätt snabbt när man håller på och grejar mycket.

Kollade igenom TV-tablån men det verkar inte vara något kul att se så det får bli en film. Ytterligare en Popcorn & Filmkväll. Hittade en film med bl.a. George Clooney och Ryan Gosling – fått 7,1 av 10 i betyg så ger den en chans. Om inte annat så är det ju två grymt snygga män att titta på:)

Man ser direkt vem som är vem eftersom den ena är äldre än den andra och då fått de där hopplösa hängande ögonlocken.. Det har man ju själv oxå.. Har ju tidigare skrivit om att Magdalena Graaf är så snygg för sin ålder, säkert bra gener men oxå en hel del hjälp på vägen..

Man ska väl inte alltid lita på det man läser men enligt uppgift så är det bl.a. just lyfta ögonlock, lite justering av brösten, regelbundna botox sprutor och kanske något mer som gör henne så här snygg.. Tror dock inte att hon vaknar så här på morgonen utan det är dessutom en skickligt lagd make-up.. Snygg är hon – om det råder det inget tvivel.. Nu är det definitivt inte aktuellt men jag skulle nog kunna tänka mig att lyfta ögonlocken för att se lite piggare ut. En sak jag undrar över är varför det ena ögonlocket hänger mer än det andra.. är ju så på typ alla då någon förklaring måste det finnas. Ett lite enklare sätt att se pigg ut på är att fixa sina ögonbryn.. Det har jag typ varit sämst på – alltid..

Innan jag sätter igång filmen blir det en tur till hundträdgården – får bli sista för i dag, tidigare än vanligt..

I morgon ska jag tillbringa så mycket tid jag bara kan på terrassen, den är verkligen helt underbar. Petuniorna blommar på och idag har jag rensat bort det ogräs som vuxit upp mellan petuniorna. Lite mer blommor i den ”rabatten” så kommer det bli absolut perfekt.. Hoppas att jag kan sola en timme eller två i morgon så att jag ser riktigt ”pigg och frisk” ut.. Det beror på hur solen tagit i dag..

Vill ju gärna läsa eller ännu hellre lyssna på Camilla Läckbergs bok En bur av guld.. Vill dessutom ha något i öronsnäckorna när jag flyger ToR Stockholm, både för att distrahera mig och för att tiden ska gå fortare.. Kom på ett ”smart” sätt – En gratis provmånadBookBeat och nu kan jag lyssna på både den och en massa andra böcker.. En bok som rekommenderas av i princip alla som läst den (det började med Barack Obama och sedan fick den boken verkligen luft under vingarna) är;

Den ska jag definitivt hinna med..

Ytterligare en bok som jag tror är väldigt intressant är boken om Spotify.

Den är inte skriven av grundaren som titeln skulle kunna få en att tro utan av två helt utomstående personer. Daniel Ek (grundaren) har helt avböjt att medverka eller på något sätt uttala sig så Inifrån bygger på information från medarbetare mm. Tror att den är riktigt intressant och har fått betyget 3,9 av 5 möjliga.. Har alltså tre riktigt bra böcker att ”plugga in i öronen”.. Hoppas att betygen stämmer någorlunda överens med verkligheten.. Läckbergs bok 4,2 och Allt jag fått lära mig 4,3.. Lite mindre Podd och mer bok, i alla fall en månad sedan får vi se..

Apropå Camilla Läckberg så går hennes man Simon sin första titelmatch i MMA boxning ikväll – ivrigt påhejad av henne via sociala medier från Italien där hon befinner sig på sin bok turné.. Han är en underdog och kommer med all sannolikhet inte att vinna.. Själv tycker jag mest det verkar läskigt med MMA boxning..

Ska komma ihåg att boka tid för ”klipp och tvätt” för Tintin och Karisma. Lagom att göra det i början på juni så håller de sig fina hela sommaren. Kan inte klippa Tintin när det blivit för varmt eftersom hans ”hud” under pälsen är känsligare än Karismas. Dom trivs verkligen precis lika bra som oss här, de går in och ut på terrassen – alternerar mellan sol och skugga och har det bra i största allmänhet.

BFF – Best friends forever..


Vad tror ni om det här? Skagenröra i ett Brioch korvbröd.. Det kan nog funka och vara riktigt gott tror jag.. På den svenska restaurangen Noellas i Nueva Andalucia har de verkligen en supergod Toast Skagen. Kanske en lunch där vid tillfälle, med en Skagen då förstås.

Har aldrig varit så….

…mycket för att fira mina födelsedagar och annat. Har ju 25årig bröllopsdag nu i juni och då måste man ju hitta på något kul.. Inget storslaget – finns ju inget ”behov” av att resa bort eller ta in på hotell. Marbella är som bäst nu i maj/juni så varför lämna stan? Staycation hade kanske varit aktuellt om vi bott kvar i den tillfälliga lägenheten men absolut inte nu för nu känns verkligen Borta bra men hemma bäst absolut sant. Får bli en heldag med lunch och middag ute.. Får börja planera det.. 55årsdagen blev ju väldigt lyckad – så trevligt och så gott! Gäller att hitta en ny restaurang som oxå är sådär riktigt bra utan att vara svindyr. Helst någon ny, det är roligare. Har hört talas om en restaurang som heter Pikaro som tydligen ska vara jättebra så den får jag kolla upp..

Den ligger nere vid båthamnen (inte fiske-hamnen) men av någon anledning känner jag nog för att äta middagen i Gamla Stan.. Inte på någon av restaurangerna vid Apelsintorget då förstås eftersom i princip alla är rena turistfällor. Det gäller dock inte för alla restauranger i Gamla Stan, finns många som är riktigt bra.. En dryg månad kvar så ingen stress men restaurangerna i Gamla Stan är små så för att vara säker på att få bord måste man boka. Vi firar inte på datumet utan alltid på lördagen före midsommar.. Festligare och lättare att komma ihåg:)

Nu påbörja En bur av guld….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *