Att skriva ett…

…brev är ju inget man någonsin gör.. Jag tror bara att jag kan minnas att jag fått ett handskrivet brev (om än kort) på säkert tio år.. Det brevet var från Camilla Thulin, ett vackert och nästan lätt parfymerat brevpapper.. Otroligt fint. Hon gör tydligen alltid så, skriver brev alltså.. Hörde på podden Min Helg där Martina Bonnier som numera bor i New York berättade om sin helg.. Hon berättade då bland annat om att hon skrev några brev. Hon tyckte det var det finaste man kunde ge en annan människa – ett handskrivet brev. I dessa tider av Mail, korta sms och allt annat kanske man skulle återuppta det här med att skriva brev. Inte skaffa brevvänner som man hade förr men till familj och vänner.. Finns ju så mycket vackra brevpapper och jag skulle själv bli otroligt glad om jag fick ett handskrivet brev..

Ska ta och titta i butiken med kontorsmaterial etc eller på Corte Ingles om jag hittar något riktigt vackert brevpapper.. tbc


Ditt & Datt..

Kollade väderprognosen för de kommande tio dagarna. Inte det muntraste jag sett, fortsatt svajigt men överlag bättre än nu under påsken. I slutet på de kommande tio dagarna ser det ut att bli bättre. Förra året hade vi minst sagt en riktig skitvår och jag hoppas vi slipper det i år..

Blev både köttbullar och Jansson kvar från igår och en Jansson är ju nästan godare dag två så det blir lite mer av ett påskbord i dag. Efter två dagar av påskmat kanske en brytning är på sin plats.. kanske lite pasta..

Blev en och annan tår igår under Lets Dance, inte alla som var känsloladdade men en del desto mer..

Var verkligen rätt deltagare som åkte ut.. tycker att han är direkt läskig.. Kristin Kaspersens rumba var fantastisk och Lancelot Hedman Graaf dans oxå. Otroligt rörd och ännu mer när man såg mamma och pappa gråta i publiken..

Så snyggt!

Lancelot.. bara 18 år..

Mindre kul var David Hellenius ”dansnummer & sketch”.. Han är grymt snabbtänkt och rapp men ibland lite tröttsam.. som tex med kvällens dans & sång nummer..

Tror att jag ska titta på Stjärnornas stjärna ikväll, har faktiskt aldrig sett.. Förutom då en snutt av finalen förra säsongen mellan Casper Jarnebring från Arvingarna och Ola Salo.. Casper tog hem segern vilket jag inte kan förstå för Ola Salo är ju en fanatisk sångare (Casper är riktigt bra han oxå men inte riktigt lika bra)…

Den där restaurangen..

Har ju skrivit om den där restaurangen med den bruna dörren och ljuvliga dofterna.. Efter en fika intill parken med en kompis ville han visa oss en riktigt bra restaurang.. Det visade sig vara den..

Ägarinnan som tagit över efter sin Pappa


Fullt till sista plats..

Hon tog med mig ut i köket där Paellen puttrade, lammet färdigt att serveras och en förrätt för två på väg ut.. Tomat, mozzarella & avocadosallad.. Så trevligt och hon var bara så härlig och trevlig! En äkta spansk restaurang som garanterat ät värd ett besök..

Fikade gjorde vi intill den lilla men så fina parken i centrala Marbella..

Apropå hundduschen..

Har nu listat ut var den där hundduschen ligger.. På en hundstrand mellan Puerto Banus och San Pedro.. Med andra ord inte någon strandpromenad jag passerar.. Men om det nu är en hundstrand så får ju hundar bada i havet men har då oxå fått en dusch.. Är det för att tvätta bort det lite saltare vattnet? Finns ju inte för vanliga.. Ingen idé att spekulera, hundduschen är i alla fall där..

Inte direkt Marbellas finaste strand..

Massor av jobb gjort..

Palmerna behöver lite kärlek tycker jag..


Älsklingarna!

Satt på en bänk en stund och Karisma & Tintin satte sig i utkiksposition, bara så söta.. Tänk vad de berikar livet även om man ibland kan tycka att det är lite jobbigt att gå ut med dem.. men oftast inte såklart. Har själv fått världens kondition av alla promenader.. Kommer i håg när jag var nere för att titta på lägenhet inför vår flytt hit. Bodde då hos Pappa & syster m son var oxå i Marbella och bodde där.. En kväll skulle vi promenera från Pappa till en restaurang.. Jag var tvungen att stanna och sätta mig ned och vila tre gånger på den sträckan.. Nu går jag ledigt och lätt den sträckan fram och tillbaka utan några som helst problem..

Johannas Web-shop..

Johanna Lind Bagge kommer nästa vecka öppna en web-shop på sin hemsida.. Inte med skönhets produkter (hon är ju skönhets/hudvårds specialist) utan med framför allt kläder som kaftaner och långa blusar/tunikor och kanske lite kuddar & annat.. Hon har visat upp lite grann på Instagram och det är verkligen superfina saker som hon kommer att ha..

Har inte….

Robert Gustafsson tillräckligt mycket pengar.. Inte nog med Rolandz turnén som i och för sig var väldigt kul att göra och drog ju hur mycket folk som helst så det kan man kanske inte tycka så mycket om.. Men reklamfilmen för Returpack den hade han verkligen kunnat hoppa över.. hur pinsam är inte den?? Tror inte att han gjort den för att han värnar så mycket om miljön precis..

Handlar du på..

Har funderat lite grann kring Mathem. De kör otroligt mycket TVreklam och sponsrar en mängd poddar vilket inte heller är billigt. Deras marknadsföringskostnader måste överskrida de 4-5% av omsättningen som är brukligt by far.. Men i ett inledande skede så kan det självklart vara nödvändigt med en högre investering än de 4-5 %. Kollade upp bolaget lite..

Startade 2006 av ett gift par.. han är nu VD men de har sålt bolaget som nu ägs av som jag uppfattar det tre personer bla en av H&M sönerna..

De har ett par dotterbolag som tex Tasteline..

Omsättningen har legat runt 950 miljoner till 1,1 miljard och resultatet har tyvärr inte förbättrats utan lite tvärtom.. -118 miljoner till -168 miljoner (2017).

Konkurrensen är ju minst sagt stenhård och jag antar att ägarna vill ha avkastning inom en inte alltför lång framtid.. Kanske 2018 var ett bättre år och det då skedde ett trendbrott.. ingen rapport finns på Alla Bolag ännu.. Hoppas hur som helst att så är fallet.

Såg på Instagram att Aftonbladet tydligen hade gjort ett kritiskt reportage som skapade massa kommentarer som bolaget bemötte på ett proffsigt sätt..

Fortsatt Glad Påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *