Sötchock….

Så här inför påsken måste jag bara dela med mig av några riktiga ”sötchocksbilder”.,

An American dog in L A (En av Veckans Bläcka poddens hund)

Grönbete.. Nu kanske ni förstår min princip att jag aldrig äter djur som är söta.. vilket i sig kan vara en definitionsfråga men de här äter jag inte..

Inte en bild på Karisma men det finns ju ett gäng Instagramkonton och klubbar för i det här fallet Cavalier King Charles Spaniel.. Bara så söt där den ligger i sanden.. Man skulle kunna ha fler.. eller inte.. Skulle vara lite opraktiskt minst sagt annars så..

Vilken tragedi..

Landssorg i Frankrike i dag men Macron lovar att Notre Dam ska återuppbyggas..

Det finns inte riktigt några ord som kan beskriva hur jag tror att fransmännen och Parisborna känner i dag.. Även om del kunde räddas så kommer det att ta lång tid innan återuppbyggnaden kunnat ske av den 800 år gamla katedralen..

Woods inte ensam vinnare….

Tiger Woods som en gång i tiden vann typ alla titlar var inte direkt favorittippad i årets US Master på Augusta i USA.. Men vann gjorde han..

Någon som tydligen hade både ett sjätte sinne och ett sinne för högt risktagande satsade på just Tiger som vinnare. Han satsade allt hade och hans fru försökte stoppa honom.. kan man ju förstå då han satsade 85 000 dollar (800 000 kronor).. Men belöningen blev rätt ok.. 11 miljoner kronor så jag antar att hans fru var rätt nöjd ändå – efteråt:) Spelbolaget hade aldrig tidigare förlorat så mycket pengar på ett golfvad vilket inte är så konstigt.. Tycker nog ändå inte att oddset var så himla högt.. men det är klart går någon in med ett sådant spel påverkades väl oddset..

Att snabbt bygga ett Instagramkonto..

Under typ det första dygnet fick Prins Harry & Meghan tre miljoner följare när de öppnade sitt Instagramkonto.. Nu har de 4,1 följare.. Kontot har inte varit uppe så länge så det har inte hunnit med mer än ca 15 inlägg..

Citron & Fänkål…

Hade jag haft en massa gäster och påskbuffé så skulle jag definitivt göra den här citron och fänkålssillen.. Ser den inte god ut? Recept på Köket.se

Till tex skaldjur passar Fänkåls och citron sallad – Låter oxå fräscht.. Googla och receptet finns på Allt om mat tror jag..

Från Anna Bergströms kokbok.. Fänkål, citron, parmesan och rostade mandlar.. Låter inte dumt det heller..

Strandrestauranger..

..finns det väldigt många av här som man kan förstå.. En del riktigt bra och andra rena rama turistfällorna.. Inte för att jag testat dem allihop men man läser ju om dem både i ”vår” svenska tidning, på Facebook mm & så hör man så klart oxå vad folk säger. En som det pratas minst sagt gott om är El Sombrero.. Det har ju varit en tuff höst och vinter för just ägare av strandrestauranger eftersom oväder förstört många stränder.. Läste en liten artikel om just El Sombrero i Svenska Magasinet.. Mamman i familjen är svenska..

Ett besök måste planeras in:)

Otur…

Det har ju varit bra väder nu ett tag igen men för dem som bara kommer över själva påsk-helgen ser det inte lika kul ut..

Blir nog en del sol oxå men inte som nu med klarblå himmel och temperaturer en bra bit över.. Kommer ändå att gå långa promenader åtminstone två gånger per dag.. Den där på morgonen eller sent på kvällen kan bli lite kortare..

Äter som en häst gör jag fortfarande.. Så tar verkligen in på den rasade vikten vilket är positivt.. Blev några mackor igår och kommer bli några sent ikväll oxå:)

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *