Bad hair day..

Det har man ju varit med om ett antal gånger här i livet.. Jag har ju haft konstant Bad hair day sedan jag tappade typ allt hår. Nu har det i alla fall återhämtat sig så mycket att jag återigen kan ha en nästan normal Bad hair day. Inte som förr för mitt hår är så tunt så tunt men det viktiga är att det blir bättre. Hur som helst när man har en Bad hair day här så slänger man sig sin lilla ”halmhatt”  (inte den där Cuba varianten med stort brätte) och vips har man inte längre någon Bad hair day.. Så bekvämt och precis vad jag gjort i dag.. Varit ute ett par gånger i dag. Först en kortis på morgonen sedan en timme med hundarna och sedan en timme alldeles själv. Flaunerade runt i Gamla stan och det var mycket folk även där. På strandpromenaden och stranden var det väldigt mycket folk.. Påsken stundar massor av turister..

Buss kö på Ricardo Soriano – Tusentals har hämtar ut sina gratis busskort de första dagarna (börjar ju gälla 1/5)

En av de mer ”oansenliga” gränderna men ändå fin..

Folk på alla caféer och restauranger..

Fullkomligt älskar blommorna på väggarna, balkongerna ja överallt.. Blir så glad för då vet man att våren och ”sommaren” är här..


Lite fönstershopping i Gamla stan.. Kilklack verkar modernt.. och flera av varianterna skulle jag med min Halgus Valgus kunna ha..

Man vet det oxå för att fontänen som ”inleder” Avenida del Mar har ”öppnat” På kvällarna är den ljussatt så att den syns även då..

Precis intill fontänen som ligger mitt i en liten avlång park är det marknad för välgörenhet.. Vet inte om det är varje söndag eller mindre frekvent.. Massor av damkläder, herrkläder, barnkläder, skor, väskor, böcker mm. En del begagnat annat nytt.. Hittade ett par svarta Ballerinaskor (nya) för 3 Euro.. Tyvärr var ena skon 36 som är min storlek och den andra 37 och det funkar ju sådär bra. Blev med andra ord inget.. De äldre damerna som satt på sina stolar och ansvarade för försäljningen var så söta och så spanska.. Hoppas verkligen att de fått hjälp med att transportera och packa upp allt.. Gjorde ett riktigt fynd och bidrog samtidigt till en god sak..

Fullständigt usel bild.. Helt ny och priset var tre Euro (30 kronor) Väldigt praktisk då den är så lätt att hänga över axeln etc vilket många väskor av bra storlek inte är. Den blir mitt ”resesällskap” till Stockholm…

Research..

På eftermiddagen tog vi (hundarna och jag) en liten research runda för att se om man kanske ska ta en enkel lunch på min födelsedag.. Inte helt nödvändigt men skulle kanske vara trevligt om det är fint väder.. Vi tog oss ett snäpp längre ner från strandpromenaden vid fritidsbåtIshamnen, dvs i princip på stranden..

Här ligger några riktigt enkla ställen, typ ett hål i väggen på riktigt..

Ligger ett antal här utmed den här sidan och på andra sidan är det mer av bar/lounge karaktär.. Rätterna ligger runt 10 Euro och de olika ”hål i väggen” ställena har lite olika mat och karaktär.. Får se om vädret är optimalt den 27:e och att jag är superhungrug för jag vill inte förstöra aptiten till kvällen.. Blir med andra ord ingen spansk lunchtid vid 14 utan i sådanafall vid 12.. Eller så kanske några Tapas Pinxto faktiskt är ett bättre alternativ..

Får verkligen inte fram hur mysigt det faktiskt är.. Det är ju något visst med att äta i princip i sanden..

Men eftersom hundarna säkert ska med kommer vi då nog sitta lite upp från stranden och sanden..


Något som är riktigt gott är de amerikansks ronden på Rib Shack (där vi var med Pappa) men det är definitivt för mycket mat för en lunch..
Tintin tyckte det var för varmt och föredrar Pinxto så om det blir någon lunch är det nog förstahandsvalet.. Research over..

Störst av allt….

Har ju inte Netflix och skulle jag ha det antar jag att textremsorna vara på spanska eller så kanske det är något man kan ställa in.. Oavsett vilket så är det inte aktuellt med något Netflix.. Har ju det där filmbiblioteket som är gratis men ibland blir man sugen på någon serie man hör talas om.. som tex Störst av allt.. Hoppas den får många tittare hur som helst..

Ny italienare i stan..

Inne i centrala Marbella byggs det om för fullt.. Slutresultatet ska bli en ny italiensk restaurang.. Ser ju väldigt snyggt ut från utsidan.. Tittar man in ser det ut som rena rama kriget.. De säger att de ska öppna om en månad om jag förstod en av byggarna rätt men han oxå ha sagt 1,5 månad.. Oavsett så får de nog jobba på därinne om de ska hinna. Men det är ju ofta så med byggen, det tar lång tid i början och går väldigt fort i slutet..

Nu lite fix med tvätten, har hunnit med att städa och ska nu plocka undan lite och sortera lite kläder etc.. Ska lägga mig tidigt ikväll, som vanligt lyssna på någon podd.. Ikväll är det Wahlgren & Wistam sedan kanske Alex & Sigge om jag lägger mig riktigt tidigt. Lyssnar inte så ofta på just Alex & Sigge, vet inte riktigt varför för oftast är avsnitten riktigt bra..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *