Stockholm…

Det finns så otroligt mycket vackra bilder Stockholm och kanske är det så som vi brukar säga att Stockholm är världens vackraste huvudstad.. I Stockholm har det hänt lite de senaste dagarna.,

Bland annat har Michelle Obama besökt stan och enligt Instagram flödet verkar det ha varit en väldig massa i mitt flöde som var på väg dit., Flödet hoppar ju lite fram och tillbaka så jag har inte läst några kommentarer om hur det var ännu men det kommer väl. Dyrt var det hur som helst att få en biljett..

Camilla Läckberg hade ”galapremiär” för sin senaste bok som inte är en del av Fjällbackaserien. Den verkar ha fått bra recensioner och ligger etta på topplistorna i ett gäng länder..

Var säkert festligt igår och festligt i dag då firandet fortsätter med hennes mammas 80-årsdag..

Inte lika festligt..

För Julian Assange som ju har hållit sig undan i ett gäng år från både England, USA och Sverige som velat få honom utlämnad.. Allvarligast anklagelser har väl USA och Sveriges gäller ett par situationer av sexuellt ofredande eller liknande.. Nu fick han inte vara kvar längre på Ecuadors ambassad där han typ tvingat sig in om man ska tro media. Nu stod de inte ut utan ”kastade” ut honom i dag.. Den här historien kommer så att säga to be continued..

Det kommer nu nyheter om ytterligare ett mord, ett dubbelmord i södra Stockholm. Det är verkligen läskigt hur våldet ökar och blir grövre och grövre. Riktigt otäckt!

Sveriges yngsta mästerkock..

Nu startar säsongen igen med Sveriges yngsta mästerkock.. Nu såg jag bara en kort stund men såg en del förra säsongen. Galet duktiga är de ju trots att de är så himla unga. De är ju klart bättre på att laga mat än väldigt många vuxna.. Tycker att det kan vara roligare att se på detta än Sveriges Mästerkock eller Kockarnas kamp..

Juryn.. Mat-Tina har verkligen förändrat sig och blivit mycket coolare och Danyel verkar verkligen vara en sympatisk person..
Säsongens deltagare….

Först ut..

..att kandidera som Liberalernas nya partiledare efter Jan Björklund är Nyamko Saboni… Jag tror inte att hon kanske är partiets huvudfavorit, som jag förstått det så är hon främst supporterad av högerfalangen.. Erik Ullenhag (nuvarande ambassadör i Jordanien har ett starkt stöd men har inte givit besked om han kandiderar).. Jag har tidigare haft en positiv inställning till henne men hon har väl varit borta från politiken under en lite längre tid så jag har tappat lite koll på henne..

Fint väder i dag oxå även om solen inte sken lika mycket men varmt ändå.. Var en sväng på Supersol och handlade lite mat för de kommande dagarna.. Blev ett storkok ikväll igen så nu finns det lite mat att ”ta av”.. Har ätit så grymt många knäckebrödsmörgåsar med Västerbottenost så jag bara måste åka och köpa en ny i början på nästa vecka.. Kan bli så sugen mitt när jag gått och lagt mig och lyssnar på en podd att jag bara måste gå upp och göra typ två smörgåsar..

Ikväll är det Wahlgrens Värld. Antar att även det här programmet kommer att handla om deras Thailandsresa. De var ju i HuaHin i förra avsnittet och det föll dem ju inte riktigt i smaken så det flyttar nog vidare i det här avsnittet..

Dags att ta kvällens sista promenad med hundarna och göra mig redo för Wahlgrens Värld. I morgon är det en mix av möte, hemmafix och om vädret är som det visar någon riktigt lång promenad med Tintin & Karisma.. Dom älskar verkligen de där långa promenaderna och möte nya hundar.. För att inte tala om taxen Apoteket som är deras riktiga kompisar.. Taxen är åtta månader och vakar över Apoteket som en äkta dörrvakt. Hon har två kompisar, just det Tintin och Karisma. Ingen annan hund får komma in på Apoteket och inte heller passera för nära utanför.. Men när Tintin & Karisma kommer då är det annat ljud i skällan:) och lyckan total..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *