Västerbottenost..

Måndag förmiddag;

I dag på eftermiddagen ska jag tillsammans med Pappa åka för att införskaffa lite snus.. Kommer då att passa på att besöka Svenska Butiken, har inte varit där på flera månader.. Hoppas och håller tummarna för att de ska ha;

Västerbottenost som är världens godaste ost att ha på ”mackan” och till en mängd andra saker oxå för den delen.. Typ paj mm mm man kan hitta på hur mycket som helst. Ska kolla om Clean Eatings Parmesansknäcke finns men misstänker att det är för dyrt.. Då får det bli något annat knäckebröd (Supersol har flera av Wasas knäckebröd och min favorit är Sesamknäcke men får jag tag på osten byter jag nog till något med mer fibrer typ Wasa Sport) och en sväng förbi bageriet då och då:)

Väldigt länge sedan vi åt isterband så det kanske kommer med hem oxå;

Fetaost..

Hittade lite inspiration på Klingskitchens Instagram.. Superenkelt och säkert supergott – fetaost, tomater & Kalamataoliver som tillagas i ugn på låg värme…

Första bilden visar före tillagning och sista efter..

Lite andra tips som kanske står på bordet till Lets Dance på fredag:)

Räkor med sparris, citron & lime.. Räkor är ju galet billigt här och räkor i olja med vitlök och till det varm baguette som man doppar i oljan.. Perfekt mat till Lets Danceeller hur?

Lite senare..

Fick tag på en Västerbottenost i lagom storlek och pris samt isterband.. Värre var det med snusen.. Fanns bara smaksatta.. lakrits, mint och enbär så jag köpte ” bara” fem dosor. Får åka tillbaka vid något senare tillfälle. för smaksatt snus är inte min favorit. Bortsett från Gotlandssnus med sommarsmak smultron som bara finns på sommaren..


Dad Sneakers..

Vill så gärna ha ett par Dad Sneakers – visst är det snyggt till typ allt? Vill dock inte ha dem med för tjock sula under och framförallt inte i någon plastig variant.. Snyggast är det till kostymen tycker jag..

Inte så oväntat så var det dags för Dramatens VD att lämna sin post som VD. Förtroendet för honom som VD är förbrukat men han får gärna vara kvar som regissör.

Ikväll är det säsongspremiär för Biggest looser på Kanal Sju.. Får se om jag tittar på det, det kan vara intressant att följa de olika deltagarna och se hur de verkligen går all in och ger allt. Många av deltagarna har ju en övervikt som är direkt farlig och får ett helt nytt liv genom sitt deltagande i programmet. Förutsatt att de fortsätter att leva ett sunt liv även efter programmet såklart..

Robinson är på i bakgrunden, undra just när den första säsongen var.. Det var väl Harald Treutiger (som helt försvunnit) som var den första programledaren följd av Anders Lundin. Men programmet har inte gått oavbrutet säsong efter säsong utan det har varit uppehåll.. 1997 var första året har jag nu googlat fram och vinnaren var Martin Melin (polisen som oxå sedan var gift med Camilla Läckberg under några år)..

Ett program som gått rätt tätt är Fångarna fortet och det programmet måste jag säga att jag är sjukt trött på och aldrig tittar på..

Knäckebrödsmackorna med Västerbottenost som jag åt nu ikväll var sååå goda.. Man kanske skulle göra några Västerbottenchips till räkorna och sparrisen, får fundera på om det passar bra men det tror jag..

På söndagar brukar Malin Gramers & Katrin med det svåra efternamnets podd Mitt i livet komma. Det gjorde den inte igår och den har inte kommit upp i dag heller.. Måndagar och lördagar är de sämsta podd-dagarna så får väl somna till något äldre avsnitt. Laila Bagge och hennes radiokollega Roger har en podd ihop sedan ett tag. Den heter Roger och Lailas podd, gav den en chans under några avsnitt men det är mycket trams och under bältet.. Avsnitten kan heta Min penisradar är min superkraft och liknande.. Ja, ni fattar nivån..

Over and out för i dag..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *