Regn & Regn

I dag har det kommit ett par rejäla skurar så jag har hållit mig inomhus med undantag för snabba hundpromenader.. Vädret blev klart bättre på eftermiddagen och då blev det både en promenad och till Supersol för att handla lite..

Taco fredag..

Blev så otroligt sugen på Tacos.. Jag undrar hur många svenska familjer som äter Tacos på fredagar.. Typ nästan alla, i alla fall barnfamiljer. Det är ju så gott så ikväll blir det Tacos och Lets Dance.. Har inte gått all in som den där inspirationsbilden från Klingskitchen visade utan det blir lite mer traditionellt. Gott ska det bli hur som helst..

Någon som antagligen inte kommer att ha en mysig Taco fredag är Swedbanks styrelseordförande som i dag avgick med omedelbar verkan.. Har säkert varit något spel bakom kulisserna innan den avgången och det är inte mer än rätt för varför skulle han få sitta kvar medan VD:n fick sparken.. Nog om den galna Swedbank historien för nu..

Sanna Lundell stod ju med Mendez som de två par som fått minst röster förra veckan..

Rosa – vårens it-färg..

Ser rosa överallt., Från mjukaste puderrosa till starkare ceris.. Är kanske inte direkt förtjust i någon av ytterligheterna utan ett litet snäpp upp från puderrosa..

Kanske inte skulle välja en hel kostym i rosa – om det inte skulle vara typ en kostym för fest..

Nej, det är inte en morgonrock utan en klänning från Daisy Grace🙂 Även Kronprinsessans topp är från samma märke.. Hon är duktig på att välja att bära svenska designers kläder..

Vissa personer älskar cerise och klär jättebra i det, till dem hör inte jag.. Tycker att det kan vara jättefint på tex blonda solbrända personer..

Förstår inte riktigt varför?

Då har Moderaterna bytt logotype.. bakåt i historien och lite bara för att.. Jag måste säga att jag inte förstår mig på Moderatledaren som enligt honom själv aldrig gjort något fel.. allt är någon annans fel.. Ibland helt oförklarligt..

Det är inte längre nya Moderaterna utan den nya svenska modellen..

Nöjd är väl ett understatement..

Kollade tiodagarsprognosen.. ser inte så kul ut, men vissa dagar lite bättre så då får man passa på att njuta lite extra..

Helgens meny:

Fläskfilé gryta

Sjömansbiff – det har jag inte ätit på väldigt länge. Tycker det är så kul med matlagning och försöker hitta på lite olika rätter.. Det är så mycket lättare om man gör en veckoplanering annars är det så lätt att man går där i butiken och inte kan komma på något så det blir samma samma….

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *