Motion….

Riktigt fint väder i dag med strålande sol & värme! Tänk om prognosen ändå var fel så att det här håller i sig.. länge..

Hur söt är inte Karisma här.. typ två veckor eller så från det att vi hämtade henne.. Kommer ihåg att det var så att hon inte skulle få sova i sängen.. Gick sådär.. Vi till och med sov på madrasser på golvet första natten men det var ingen ide.. Envis då och envis nu så det var bara att ge upp.. Skulle definitivt ha ägnat mer tid åt uppfostran av både Tintin och Karisma. Inte så att de är odrägliga men drar lite mycket när vi är ute och går och lite annat..

I dag har jag verkligen fått mycket motion.. Tre långa promenader med hundarna och en ToR promenad till Pappa, känner mig riktigt nöjd. När jag gick hem ifrån Pappa var det så mycket folk ute på uteserveringarna. Inte så konstigt med tanke på vädret..

Kvart över tio var det femton grader och på dagen var det tjugotvå.. Ska bli några riktiga ”höjdardagar” till och sedan pendla igen. Vi har ju fått lite regn tidigare i veckan och till helgen ska det eventuellt komma ytterligare någon skur..

Ny Podd..

Malin Gramer och Anitha Clemence kommer snart med en ny podd.. De kommer fortsätta med den de redan har (men som inte är tillsammans).. Den här ser jag framemot och tror att den kommer att bli riktigt bra.. Nu blir det någon annan podd i öronen, är trött efter såå mycket frisk luft och de låånga promenaderna..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *