Inte en skymt av något regn..

Det skulle ju vara både molnigt och lite regn måndag-onsdag men det har vi sluppit. Det regnade lite i natt men dagen i dag har mestadels sett ut så här;

I morse på väg till mötet vi hade i dag. Mötet gick bra men ännu några steg kvar tills vi vet om vi väljer Go or No Go.. Inte så långt kvar till påsk.. Ser fram emot lite sill, lax, Janssons & köttbullar – ska bli så gott! Något annat jag hoppas att hitta är vit sparris och sedan servera med hollandaise enligt Alexandra Zazzis recept;


Hur gott ser det inte ut?

Receptet

Jag kommer köra den vita sparrisen utan lamm, sill & lax med de där små färskpotatisarna och så sparrisen.. Det får bli vår påskbuffé

Pelargoner ❤️

Nu börjar man se de så traditionella blomkrukorna som hänger på en spik på allehanda väggar och ”murar” I krukorna är det 9 gånger av 10 pelargoner..

Får bli en riktigt kort blogg i dag – trött så dags att gå till sängs.. I morgon några enkla ärenden och fix hemma.. Glömde: en projektbudget ska oxå göras. Fick en artikel mailad till mig av Pappa i dag med rubriken; Varför verkar så många spanska mäklare så okunniga? Det enkla svaret på den frågan är att vem som helst kan bli mäklare, sådär bara över natten om man vill. Det juridiska ansvaret ligger på den advokat som är med i köpprocessen. I Sverige har vi ju inte med några advokater och det fulla ansvaret ligger på mäklaren. Ska självklart läsa artikeln och kanske återkommer jag om den i morgon..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *