Möte & Jordgubbar

Då var dagen här när det skulle regna, vara molnigt och temperaturen rätt så många grader ner mot tidigare. Visst har det förekommit moln och temperaturen är lägre men inte något regn och det har varit en riktigt skön dag vädermässigt.

Möte..

Dagen började med möte med Pedro och Emile för att diskutera lite kring ett lite hemligt projekt vi har i pipeline. Vi är inte i hamn så det är alldeles för tidigt att berätta om det. Har även börjat med att helt från grunden bygga upp en ny ”profil” på Instagram, Facebook och en Blogg. Den heter Marbella Daily och tanken är att det ska fungera så att jag varje dag lägger upp en bild och kanske någon Insta story samt ett kort Blogg inlägg. Det finns även en mail adress om man tex vill ha tips på hotell och annat. Tanken är att den ska växa så att jag längre fram kan få in annonsintäkter från tex hotell, restauranger och annat som är relevant för Marbella besökaren. Jag la upp det igår och kommer inte gå ut på mina vanliga FB och Instagram kanaler och be om ”followers”. Inte till en början i alla fall.. Skulle däremot bli jätteglad om ni följde mig! Ni hittar det under marbelladaily på FB och Instagram och bloggen på marbelladaily.blogspot.com Då får vi se hur det går med det..

Efter mötet gick vi till frukt- och grönsaksbutiken som är ett hål i väggen och köpte en sådan trälåda med jordgubbar (som ni ser på bilden). Den kostade fyra Euro och kommer ge massor av nyttiga vitaminer såsom järn mm. Det blev även en påse av den supergoda färskpotatisen.. Älskar verkligen de här små frukt- och grönsaksbutikerma som man hittar lite överallt.

Inte lika nyttigt..

Undrar just varför bilden blev så sned? Hur som helst så blev det en kombinerad lunch/middag bestående av kebab. Min variant kanske inte är så onyttig eftersom den ”bara” innehåller lammkött, sallad, tomat & lök. Hoppar såsen vilket väl gör den lite nyttigare..

Gubbarna i den lilla parken hade lagt upp en lunch bestående av lite allt möjligt och en stor flaska öl och sedan satt de där och delade på maten & drycken. Såg otroligt charmigt ut..

Syns inte så bra på bilden för man går ju inte gärna för nära för att ta ett kort..

Kanske ska använda den här bilden till dagens bild på Marbella Daily.. Det kan ju inte bara vara bilder med sol, hav etc..

Den friska luften..

..och ett par långa promenader med Tintin och Karisma varje dag gör en verkligen trött på kvällarna.. I morgon är det två möten på agendan och mellan dem en vända med hundarna. Sedan ska jag nog laga något gott med färskpotatisen till, eller om det blir på onsdag om mötet drar ut på tiden och det får bli något enklare.. Måste komma ihåg att ringa och boka tid för tvätt & klippning av hundarna i morgon. Tintin ser helt vild ut och är i störst behov av den där klippningen. Ska försöka få till en tid nästa vecka helt enkelt. Blir hos paret i de gamla kvarteren, inga fancy hundsalonger här inte. Skulle gissa på att priset är minst det dubbla på någon av de fancy salongerna. Är de bättre där? Knappast, det handlar om att tvätta och klippa en hund och då tycker jag det är vettigt att välja det mest prisvärda alternativet.

Nu en sista promenad för idag och sedan bedtime..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.