Tippat & inrutat..

Det var nog tur att lilla Bishara inte vann Melodifestivalen.. Från skolmatsalen till Eurovision med en liten avstickare i svenska Melodifestivalen hade nog varit en ”resa” som gått lite väl snabbt. Han ser ju så otroligt liten ut där han står på scenen och i Eurovision är scenen ännu större.. Hur som helst kom han tvåa och det är verkligen inte dåligt så nu har han lång och bra karriär framför sig med all sannolikhet. Efter Internationella juryns röster låg han bara femma så det var främst svenska folket som röstade rejält på honom.. De internationella jurygrupperna får ju inte se bidraget utan enbart höra det men det tror jag inte påverkade för de var ju minst sagt eniga..

Alla 12:or till John Lundvik och även flest röster från svenska folket. En värdig vinnare och jag tror på en bra placering i Tel Aviv. Något som verkligen skiljde sig var rösterna på Jon-Henrik Fjällgren.. Han kom typ sist när internationella juryn sagt sitt men fick väl tredje mest röster av folket. Det var lite svårt att hänga med när rösterna presenterades så jag antar att Sarah Dawn Finer hade en röst i örat som sa att hon skulle skynda på för att tidsschemat skulle hållas. Hon brukar ju vara lugnet själv annars. Lina Hedlund gjorde inte succé men jag gillar hennes låt och nummer. Det som var lite nytt i år var att mer eller mindre alla bidrag hade någon form av budskap. Många om att vi skulle hålla ihop, hjälpa varandra så att världen kan bli en bättre plats. För visst är det så att ondskan kommer närmare och tar sig många uttryck och vägar. Något vi måste jobba med att minska och få bort!

Inrutat

Det finns en Podcast som heter Min Helg med Hugo Rehnberg (SvD weekend) där han möter olika offentliga personer. Podden varar ca 15-20 minuter och handlar uteslutande om den personens helg från fredag eftermiddag till söndag kväll. Intervjuobjekten varier kraftigt vilket gör det roligt att lyssna på podden som kommer varje fredag. Den här fredagen var det Alexander som driver en annan podcast Framgångspodden där han intervjuar olika personer. Vissa avsnitt jätteintressanta och bra andra inte. När det gäller hans helg/helger så faller de inte in under jätteintressanta, det är ett som är säkert. Aldrig varit med om något så inrutat och för mig tråkigt.. Han är sambo med Ida Warg, Influencer och tillsammans har de sonen Elvis 7 månader. Han pratade mycket om vikten av att vara en närvarande förälder och att kvantitet går före kvalitet. Det håller jag med om men att han pratade om det på ett lite roligt sätt med tanke på sonens ålder. Måste bara dra helgen i stora drag;

Fredag kväll: Vegan Tacos & titta lite på TV. De sover alltid i separata sovrum så att någon får sova en hel natt.

Lördag morgon: Upp mellan 04.40 och 05.05. Frukost: Framgångssmoothie. Möte med sin ”högra hand”. Träning på gymet. Engelska lektion i typ 2 timmar (så att han är beredd om något spännande skulle dyka upp)

Eftermiddag & kväll: Hemma m sonen och sambon Ida tränar. Middagen består av rester från gårdagen. I övrigt repetera fredagen.

Söndag: byt ut möte m högra handen till möte med hela teamet för att planera nästa vecka, engelska lektion, yoga istället för träning på gymet. Eftermiddagen samma och på söndags kvällarna spelar de sällskapsspel i 5-6 timmar (oftast Monopol)

Glömde en sak; mellan frukosten och det att han ska träffa sin högra hand/teamet så betar han av mail..

Man blev inte direkt inspirerad och peppad av hans helger. Så tråkigt och inrutat, noll utrymme för spontanitet etc. Tycker nog att jobbet och hans fokus på att vara framgångsrik har blivit lite väl viktigt..

Här är vädret helt underbart, strålande sol och så varmt. Njuter av det i fulla drag när jag är ute med hundarna och dom njuter lika mycket dom..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *