Semelpremiär….

Sov som en ”sopprot” i natt och då är man tacksam över att det finns Poddar.. Man får ha låg volym så att man kan somna till dem. Lyssnade på en P1 dokumentär om Regeringsbildningen.. Det var ju minst sagt en del turer och något hade jag missat som tex att Ulf Kristersson la upp på Facebook att det skulle ske en omröstning om att välja honom till statsminister. Hur jag nu kunnat missa det för det var ju minst sagt lite udda.. Sedan kritiserade han som bekant Centern och Annie Lööf med kommentaren ”Man gör inte slut efter femton år per telefon”. Allt det här känner ni väl till så jag inte repetera det men jag tycker nog att Ulf Kristersson är lite märklig och att det är väldigt synd att Alliansen splittrats Nog om det..

Fettisdagen i dag = Semel premiär men tror knappast att det är premiär för Semelälskare.. Häromdagen var det Mandelkubbens dag – är det något nytt att varje dag är tillägnad något??

Till slut….

Han har hängt sig kvar förvånansvärt länge men nu fick det var nog och foten sattes ner.. Ett krav för att dela ut Nobelpris i Litteratur för 2018 och 2019 var att Engdahl lämnade Nobelkommittén.. Något som borde skett för ett bra tag sedan..

Har hunnit med allt på To Do listan och lagat Farmorskotletter som blev riktigt goda om man får säga det om sin egen matlagning.. Tänkte se det nya programmet Alla mot Alla med Filip & Fredrik som har premiär ikväll men innan dess är det dags för dagens sista ”utgång” med Tintin & Karisma. Man kan inte beskylla dem för att vara fega det är ett som är säkert. Spelar ingen roll hur stor hund vi möter de vill absolut hälsa vilket inte alltid uppskattas av den andra hunden. Här gäller ju en regel att om hunden väger mer än 8 kg så ska den ha munkorg – detta är något som definitivt inte följs. Visst finns de dem som följer det men det tillhör nog snarare ovanligheterna än tvärtom.

Såg Alla mot Alla och vet inte riktigt vad som skiljer mot en vanlig frågesport vilket är ovanligt för att vara ett nytt programformat med Filip och Fredrik på bästa sändningstid.. Kanske missade något så kanske kollar i morgon igen då det är ett nytt avsnitt då..

Nu dags att gå & sova!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *