Toast Skagen..

Ibland kan man bli otroligt sugen på något speciellt och då är det typiskt söndag vilket innebär att alla livsmedelbutiker är stängda. Tror att en av de svenska butikerna har öppet (den med lite sämre sortiment) och en SuperCore som är som en STOR Seven/Eleven eller en liten ICA. Men hade ju som sagt en full To Do lista så jag fick hålla till godo med det som fanns hemma, vilket gick alldeles utmärkt.. Får bli;

..en annan dag., Löjrom finns inte här (såvitt jag vet), möjligen att de har det fruset i någon av de svenska butikerna men det är inte nöd-vändigt för en god Toast Skagen. Finns några restauranger med svensk/Skandinavisk prägel som har det på menyn och har testat det en gång på Noellas och det var en av de godaste Toast Skagen jag ätit..

Det fina vädret håller i sig och folk börjar bli lite bruna men inte jag.. Får försöka få lite tid och möjlighet att sätta mig ute och sola lite, man ser ju så mycket piggare ut med lite färg. Viktkurvan har vänt och jag har nu gått upp ett kilo men några kilon till behövs definitivt. Det är allt annat än snyggt att vara för smal när man inte längre är någon ungdom, man ser helt enkelt äldre ut och blir nog lite rynkigare oxå tror jag. Jag är inte bra på att hålla doktorns ordination med fem måltider per dag (små sådana) så en förbättring får jag se till att fixa. Håret har blivit sämre oxå, det hänger självklart ihop med matintaget och att jag inte får i mig tillräckligt med vitaminer etc. Nu ska jag sluta ”klaga” det är ju helt och hållet upp till mig att se till att äta ordentligt etc.

I morgon måste jag gå till ”hålet i väggen” och köpa lite frukt & grönsaker för det jag köpte sist är i princip slut. Nektarinerna och jordgubbarna är precis hur goda som helst.. Vårlök, kvisttomater och annat så att jag kan göra lite sallader till lunch.. Stekt färskpotatis m bacon till frukost/lunch så att jag får i mig fett oxå. Märks det att jag är hungrig….och beslutsam att gå upp i vikt och få ordning på håret.

Visst vilar det något magiskt och äkta svenskt över det här fotografiet? Jag har inte kommit igång med att fotografera vilket jag verkligen vill göra.. Något jag heller inte gjort någon gång är att besöka Fotografiska museet i Stockholm, hade förmodligen älskat tex utställningen med elefanter och säkert ett antal andra utställningar oxå..

Apropå magi så hade det varit magiskt att tillbringa en dag här – på Haga SPA i Göteborg, känns som att förflyttas till en annan värld. Skulle vara härligt att gå på vilket SPA som helst faktiskt.,

Nu ska jag lyssna på Wahlgren & Wistam – favoriten på söndagskvällar som jag typ aldrig missar..

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *