BRUNCH IT

Det händer en del på restaurangsidan här i Marbella men jag tror nog att det utvecklats mer i Stockholm och de andra större städerna i Sverige. Här finns nu renodlade Veganska restauranger och brödbutiker men definitivt inte i någon större omfattning. Spanjorer äter väldigt ofta frukost ute och det finns massor av frukost ställen som lite ändrar skepnad efter frukosten och blir lite mer lunch/brunch aktiga för att sedan stänga innan kvällen tar vid.

Nu har det öppnat ett nytt ställe som heter BRUNCH IT som finns i Malaga oxå, säkert på fler platser oxå. Har inte varit där men det verkar vara ett mycket modernare frukost och riktigt brunch ställe än de som redan finns. Det är alla ålderskategorier som äter frukost ute, väsentligt vanligare än i Sverige även om det säkert växer där oxå.

Mello

Ja, då var alla finalister klara och på lördag är det final. Svårt att avgöra vem som vinner men John Lundvik kanske ligger bra till även om han inte är min favorit.. Refrängen är bra men den hänger inte riktigt ihop mellan refrängen och det andra. Förra veckan blev jag lite rörd av Bishara och den här veckan kom det förutsägbart nog ett par tårar..

Jag var nog inte den enda som fällde en tår.

Är våren här & där..


Ser på Instagram hur vårkänslorna flödar i Sverige och så även här., Hoppas att det inte blir något sk bakslag med snö och kyla igen, i Sverige alltså. Hoppas oxå att vi får behålla solen och värmen här, en riktigt tidig vår skulle verkligen vara härligt både här och där.. Bilderna varierar oxå extra mycket nu eftersom det är sportlovs-veckor i Sverige nu..

En bild säger mer än tusen ord..,.

Dags att sova, i morgon blir det definitvt ingen vilodag.. To Do listan med städning, tvätt och annat ska bli klar så det blir inte allt för mycket ”uteliv”

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *