Utelåst & Semlor..

Lyckades med konststycket att bli utelåsta idag vilket gjorde att dagen blev lite upp och nervänd.. Lyckades efter mycket om och men få tag på en nyckel så att vi kunde komma in igen och slapp då kostnaden för en låssmed.. Skönt, för det finns ju bättre saker att göra än att lägga pengar på en låssmed. Först var det parkeringsmissen vid La Canada och nu utelåstning så inget kommer förhoppningsvis att hända igen..

Semlor förr & nu..

Förr var det, likt kräftor, en specifik dag som man började sälja semlor och alla frossade i semlor under en period. Nu säljs kräftor året runt (i alla fall frysta) och semlor börjar nästan säljas direkt efter nyår (kanske lite överdrivet).. och massa nya varianter kommer hela tiden..

Vegansemlor

Semlor med marsipan , Nutella mm


Den klassiska svenska semlan som kan köpas i de svenska butikerna här i Marbella och på andra svenskställen i Spanien

Kan inte påstå att jag är vidare förtjust i semlor så jag hoppar gärna över dem. Men vissa älskar verkligen semlor och äter dem mer eller mindre varje dag, i alla fall under en period..

Grönt….

Älskar som sagt gröna växter och växtlighet – det har inte riktigt samma känsla som hav men har en otroligt härlig inverkan oavsett om det är i Thailand, Marbella eller Sverige..

Underbara Thailand

Marbella

Det man kan sakna ibland är variationen med årstiderna som finns i Sverige.. Det är klart att årstiden varierar här oxå men inte alls på samma sätt.

Länge sedan jag var i Stockholm nu…. Finns ju platser i Sverige med massor av snö som är sagolikt vackra på ett helt annat sätt men när snön faller och julbelysningen lyser är Stockholm verkligen vackert..

Snart dags…

Nu är det väl snart dags för Lets Dance för deltagarna har presenterats, bl.a. ska väl Kristin Kaspersen, Lagayla Frasier och vilka det nu var vara med. Antar att det börjar när Melodifestivalen är över, eller går det på fredagar?

I helgen ska det bli väldigt bra väder och har varit det mer eller mindre hela veckan. Har en del att göra men hoppas kunna vara en hel del ute..

Nu dags att sova!

Kram & Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *