Vårkänslor!


Det har verkligen varit riktiga vårkänslor den här veckan med mycket sol och temperaturer över den genomsnittliga för perioden. Har kollat in 10-dagars prognosen och med undantag för typ 2 dagar ska det vara riktigt bra med sol & värme..

Det är så underbart när man känner att våren finns i luften och man kan gå ute i bara en tröja eller blus typ..

Köpte färskpotatis i ”hålet i väggen” i förgår och åt dem i dag.. Inte som den där gudomliga svenska färskpotatisen som kommer i maj/juni men visst var den god. Har ju inte världens största aptit vilket syns på vikten och det är därför extra viktigt att jag äter ordentligt. Helst fem gånger per dag säger min läkare, ca fem gånger per dag och succesivt bygga upp aptiten igen. I kväll åt jag riktigt bra, pannbiff med färskpotatis.. I morgon dags att göra lite inköp av mat så måste göra en matlista i morgon förmiddag..


TI dag var det Bank Holiday och väldigt bra väder = väldigt mycket folk ute i allmänhet och på strand-promenaden i synnerhet. Promenerade ut med den tillsammans med hundarna och det ger så mycket energi..

Sett på TV att det är vårkänslor på en massa platser runt om i Sverige oxå.

Kan bara inte ta in att de gjort de där meningslösa djurförsöken med de sex hundarna på Göteborgs universitet och nu avlivat dem – så fruktansvärt!

Får lyssna på Veckans Bläcka så att jag kan somna utan att tänka på de där stackars hundarna och istället somna till något avkopplande..

Kram & Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *