Ikoner & Miljö..

I går lanserades Hermine Hold ett nytt varu-märke med fokus på accessoarer för håret. Det är Isabella Löwengrip och två andra partners som ligger bakom och de satsar primärt på att e-handel. Enligt Isabella ska varje kollektion namnges efter en ikon och den första är namngiven efter henne.. Det är lite olika det där med självdistansen.. Finns andra Isabella, typ Rossellini som är en ikon men att ge sig själv det epitetet känns väl lite sådär..


Greta i Bryssel

Greta Thunberg har varit på besök i Bryssel och höll även ett tal. Folk ropade Greta Greta Greta, hon är nästan som vår nya ”rock-stjärna” som med sin spändhet kombinerat med sin drivkraft för att uppmärksamma miljöhotet och göra människor i stort mer medvetna får ett stort utrymme i det offentliga rummet. Vad händer då? Jo, vips så vill Isabella Löwengrip ha ett samarbete med Greta. Förvisso har hennes företag anställt en CSR manager men det är ju knappast något nytt i sig som ska se över både bolagens och hennes egen påverkan på miljön men nät hon går ut och vill samarbeta med Greta så känns det bara som om hon vill ha PR. Blev en väldigt lång mening det där:) Hur som helst så känns det inte som något positivt alls utan bara som om hon vill ha just PR och ”rida” lite på Greta och på det sättet ”bli seriös” i sitt miljöarbete. Tror inte att vi kommer se något samarbete.. Greta kommer att fokusera på att driva miljöfrågor inte Isabellas intressen/varumärke.. Tror jag i alla fall..

Efter Fem..

Hade ju tänkt att jag skulle se programmet Efter Fem vilket jag gjort två gånget, har inte hunnit med fler.. Det är väl OK, Tilde de Paula är en duktig programledare men det beror väldigt mycket på vilka gäster och innehåll det är oxå såklart. Det är med andra ord inte ett program jag känner att jag måste se måndag-fredag.

Beskrev ju häromdagen hur duktiga vissa är på att hålla sina Instagram konton och hem-sidor uppdaterade och skulle kulla Monkey Clubs meny inför min 55-årsmiddag.. Instagramkontot är de fortfarande duktiga på men sina förbättringar på hemsidan har de hållt på med minst en vecka nu. Det är i och för sig lågsäsong nu och det kanske är helt normalt att ha sin sida nere ett tag om man gör stora förändringar..

I Marbella..

Det var tvära kast i kvällens Wahlgrens Värld. Från Biancas besök i Ludvika och den unga tjejen med anorexi (hon har ju själv haft Bulimi) till Pernillas Marbella resa där de kanske var lite flamsiga men man måste få ha kul oxå. Pernilla verkar släpa väldigt mycket som hon köper i Stockholm med sig till Marbella (specialbagage). Varför vet jag inte, kanske för att hon har en butik och då väldigt bra inköpspriser i Sverige annars finns det ju väldigt mycket fint här. Vissa saker är kanske sådant som hon hade hemma i Sverige och tyckte att de passade bättre i Marbella.. Vad vet jag, verkar rätt krångligt, speciellt inte om man hyrt en cab och citat ”inte är den vassaste kniven i stallet”…. Vi får se hur det går med den där Yoga resan och Biancas Live-podd i Globen i slutet på maj. Man kan ju skärma av lite hur som helst där för inte är det realistiskt att de skulle sälja typ 13 000 biljetter??

Hur som helst så blev det inte så mycket från Marbella eftersom mer än halva programmet var från Sverige..

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *