Happy..

Sov verkligen uselt i natt, jag som äntligen fått in den rätta dygnsrytmen med att somna i tid och vakna runt halv åtta-åtta. Det är för-visso sent med svenska mått mätt men med spanska är det inte så..

Nu är nog allt sorterat och klart vilket känns så skönt. Fått rensa ut bland både kläder och annat behövdes verkligen och nu återstår att köra lite för förvaring. Men inte i dag, på Alla Hjärtans dag. Det ska firas med svensk TV:) TV-Ola kommer runt 12.00 har han meddelat så det blir alltså runt 13.00:).

Visste ni att….

Stockholm har världens näst äldsta restaurang? Den ligger i Gamla Stan men jag har aldrig varit där.

Zum Franziskaner heter den och ligger på Skeppsbron. Den har en restaurang del och en ölhall och stort fokus ligger på öl och klassiker vad gäller maten;

Enligt deras hemsida och Facebook sida växer de så det knakar och behöver anställa ett gäng nya personer. Känns skönt på något sätt att det inte bara är nya trendiga restauranger runt Stureplan som växer. .

Tanten med turbanen

När jag inte kunde sova i natt lyssnade jag på två avsnitt av podden Wahlgren & Wistam. I det ena avsnittet kom de in på 2019 års trender eftersom det tydligen var mode-veckan. En trend är turbaner och att man ska ha mycket hårspännen etc i håret. Att ha turban var för dem helt uteslutet eftersom de då skulle känna sig som tanter. Det gjorde/gör inte jag även om jag är glad över att det inte är ett måste att ha turbanen varje dag. Om jag nu ser ut som en tant så är väl inte det hela världen (bilden är från förra året).

På riktigt….

Sminkväska?? Den är ju hur stor som helst och vem behöver släpa runt på så mycket smink om man inte är Make up artist eller så? Känns väldigt otympligt och jag tror inte att den blir någon större försäljningssuccé.. Men jag har haft fel förr..

Det som däremot skulle kännas lite mer ”intressant” är innetofflor för det är kallt på golven hela vintern om man inte har golvvärme, förutom möjligen när solen ligger på;


On time..

Jag hade helt fel när det gällde att TV-Ola skulle komma försent i dag. 12.04 kom han och nu är svensk TV installerad.

Är de verkligen sanna?

Ibland dyker de upp udda inlägg på Instagram som man undrar om de verkligen är sanna eller om någon hittat på dem och skapat dem så att de ska se äkta ut.. Känns lite ovisst om Ullaklara skulle vara så öppen med något olagligt..

Sant är i alla fall att man kan göra det väldigt mysigt även om det är snö, både ute och inne..

Mysigt, eller hur? Den här veckan har verkligen inte bjudit på något vidare väder.. Molningt och solen har inte visat sig sedan i måndags, det blir rått i luften och även om temperaturen inte är så låg så känns det kallare än vad termometern visar.

Önskar er en fortsatt fin Alla Hjärtans dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *