Naglar & Mello- middag..

Trots att jag somnade en bra bit efter midnatt så vaknade jag strax efter åtta. Skulle behövt sova en timme till för att det skulle vara optimalt..men nu är jag hur som helst vaken. Hundarna är riktigt morgontrötta i dag och sover som stockar.. Själv dricker jag varm choklad..

B

Bra start på dagen – att vakna upp sakta vakna med varm choklad

Sakta vaknar Marbella upp till ytterligare en dag som enligt prognosen ska ”bjuda” på sol och härligt väder. Hyfsat väder de kommande fem dagarna sedan blir det lite svajigt de fem dagarna som följer.. Bara att hålla tummarna..


På agendan i dag….

Ladda mer surf.. Man är ju så himla van att ha wi-fi.. Nu kommer jag inte åt någonting på den gamla telefonen innan jag får ett kontant -kort med nytt sim-kort som jag kan använda för att komma åt Instagram etc.. Tycker mycket om min ”nya” telefon men den är galet hal och slinker en lätt ur händerna. Det gjorde den gamla en gång i tiden så på den har jag rejält med krossat glas. Telefoner och som hör till är mycket billigare här (och ännu billigare i Gibraltar) så jag ska titta och se om jag kan hitta något billigt fodral vid tillfälle..

Utbudet är typ hur stort som helst så jag lär nog hitta något lämpligt och prisvärt….

Nails Factory….

Innan det är dags för naglarna 12.30 ska jag fortsätta fixa här hemma. Är nu uppe i två säckar till Cancerhjälpen som ska lämnas in nästa vecka. Målet är att vara klar med allt senast på måndag.

Nails Factory..

Finns ju många färger att välja mellan även dekorationer men det ska jag inte ha.. Däremot måste man ju inte ha samma färg på alla naglar.. Förra gången (vilket var evigheter sedan) hade jag en helt annan färg på ringfingret.. Man kan ju vara lite diskret eller gå helt ”bananas”….

Lite vintrigare & diskretare alternativ

Somrigare & mer crazy alternativ man blir glad av..

Det blev en kombination – lite vårigt så där.. Hon jobbade otroligt snabbt och fixade mina naglar parallellt med att hon gjorde enkel fot-vård på en annan kund. Två färger igen, ring fingret fick en ”avvikande” färg.. men som ändå matchar..

Nu är det nästan klart

Med allt sorterande alltså – så skönt. På måndag får Cancerhjälpen en rejäl leverans. Nu är det ju inte två fulla plastsäckar – de blir för tunga att hantera. De är tillräckligt tunga som det är..

I morgon ska jag göra en ordentlig To Do list med dels tydliga mål när det gäller ”walking” och planering vad jag ska göra..

Mellomiddag..

Blir det hos Pappa ikväll – kanske återkommer lite senare…..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *