Bad & Promenad

Somnade runt halv tolv – tolv igår och vaknade strax före åtta.. Äntligen börjar jag hitta den rätta dygnsrytmen, det började ju på sjuk huset och har hållt i sig sedan dess..

Punkterna på dagens agenda är ungefär de samma som igår, med den skillnaden att promenaderna ska vara lite längre..

Men innan jag sätter igång med ”dagen” ska jag ta ett skumbad.. Badrummet är inte direkt varmt så jag har ställt dit värme-elementet så att det är behagligt att gå upp..

Badrummet är spartanskt men har det man behöver.. Kan ju med väldigt enkla medel öka ”mysfaktorn” så det kanske blir aktuellt..

Naglarna….

….ser ut som kriget så det måste jag åtgärda. Går ju hos en som kostar 10-12 Euro, här gäller det att fråga först vad det kostar. Annars kan du råka ut för ett pris på typ 60 Euro….

Kollade med salongen som ligger strax intill – de skulle ha 30 Euro utan manikyr-delen, typ tre gånger dyrare.,, När vi var ute med hundarna passade jag på att gå förbi Nails och boka tid till i morgon. Nu är det bara att bestämma vilken färg jag ska ha.. Bestämmer där när jag ser de olika lacken men det lutar åt rosa eller rött….

Oavsett vilken färg det blir ska det bli ofantligt skönt att få välvårdade naglar igen..

Utan turban….

I dag har jag varit utan turban hela dagen.. Kort tofs i nacken och det är väl inte den snyggaste frisyr någon sett men det är dags att våga gå ut utan turban eller annan huvud-bonad.. Satt en stund i solen och det var så skönt ❤️

Grisens År….

I år är det Grisens År enligt den Kinesiska almenackan som till skillnad från vår är upp- byggd efter år och inte månader som vi. Antalet är dock detsamma, dvs 12 och är baserat på vilka djur som lyckades ta sig över en flod.. Sist kom Grisen….

Grisen är rättfram men i vissa sammanhang lättlurad. Han är inte mycket för sällskapsliv och ägnar inte framtiden några tankar. Hans yttre lugn döljer ofta viljestyrka och auktoritet. Grisen ger ofta upp utan strid eftersom han hatar gräl och diskussioner. Trots detta är han ofta framgångsrik – mer i affärer än kärlek..

Men visst kan grisar hitta kärleken ❤️
Själv är jag en Drake

Systern i Skrapan..,

Härom kvällen var min Syster ute med bästa väninnan och de ”tog ett glas” på Skrapan (högst upp i gamla Skatteskrapan)., Vid klart väder och ljust då såklart ser man typ hela stan,,,,

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *