Mello & Loppis….

Lite förkyld i dag så när jag var ute tyckte jag det var så kallt så att ”kylan” kändes i hela kroppen (när jag var i skuggan).. Men jämfört med Stockholm är det ca 20 graders differens så det är inte direkt kallt här….

Ca 13.30 i dag och har precis kommit in….

Pappa har varit och spelat Boule i solen och då var det riktigt varmt och skönt. Sedan är det Bridge i eftermiddag så han är minst sagt aktiv genom den ”svenska klubben” han är med i. Känner mig typ äldre än honom då han har sådan kondition och energi.. Bara att träna på helt enkelt…. Inte på gym, det tycker jag är så infernaliskt tråkigt, även om jag skulle behöva det och då framför allt för att få en nödvändigt bättre hållning.. Nej, promenader är det som gäller och får öka på lite varje dag till grundkonditionen är på plats och sedan hålla en lagom nivå varje dag..

Kanske avsluta promenaden så här…

Återhämtning med en iskall Coca-Cola eller god juice….

Syftet är definitivt inte att gå ner i vikt.. Gick upp 15 kg av den första medicinen men har tappat drygt 20 från den höga nivån (beroende på medicinbyte. Kommer ihåg när ett av Thomas syskonbarn konfirmerades, Svärföräldrarna bjöd på Solliden på Midsommarafton & svåger Anders fyllde 40 och jag kom inte i mina kläder.. Ville ju inte direkt köpa upp mig på en ny garderob baserad på 70 kg så jag köpte vita byxor och ett vitt linne med spets på Kappahl för typ 350 kronor och hittade en kofta hemma som kunde ha till.. Hade denna ”outfit” på alla tre tillställningarna.. Nu är ”problemet” det omvända, dvs en hel del kläder som är lite för stora men inte så att jag inte kan använda dem.. Så kläder råder jag ingen brist på, där-emot:

Hår, jag vet att jag tjatar om det men är rätt trött på att bära turban. Är i och för sig tack-sam att jag inte tappar hår längre och att det är klart bättre än förut men det går ju så lång samt…. Men sätt i extensions då kanske du tänker men jag tror inte det är bra mitt hår just nu.. Hur som helst så är min hårfärg numera som hennes på bilden – inte blond längre alltså men det är tydligen väldigt vanligt nät man tappat hår att man får en ny hårfärg. Har vant mig vid den nya färgen, nu ska det bara växa på längden och bli lite tjockare.. Typ alla symptom på fel på sköld-körteln kunde jag sätta check på men testerna visar att det inte är något fel….

Får köpa en ”fusk tofs” så kan jag nog gå utan turban.. Hade ju blonda sådana och lång tofs när jag var blondin och det funkade bra. Lätta att hantera och såg ”äkta” ut, så får det bli helt enkelt. Dessutom noll slitage på håret..

Mello deltävling två..

Några dagar kvar till deltävling två och den kommer jag att se. Kommer se den hos Pappa med middag först.. Hejar så klart på Andreas Johnson…

Andreas är sedan ett gäng år gift med Lisa (på bilden) som är världens goaste Lisa och tillsammans har de två barn. Hans låt ska vara den bästa på länge så vi får se hur långt det håller.. Med är oxå;

Oscar Enestad som var en av medlemmarna i FO&O när det begav sig. Han är väl 21-22 och har sedan ca fyra år ett förhållande med Cecilia som jag jobbat med i ett antal år. De höll det hemligt typ de två första åren bland annat för den stora åldersskillnaden (Cecilia är nu 49 eller 50 år). Men vem har med det att göra så länge de är lyckliga..

Veckan därpå tävlar Martin Stenmarck och ”taskigt” nog har de satt Lina Hedlund (Martins svägerska) i samma deltävling.,..

Ja, vi får se hur det går,,


Sannas Loppis

Sanna Lundell Instagram

På Instagram hittar du Sannasloppis där Sanna Lundell säljer kläder allt eftersom hon rensar i garderoben. Riktiga fynd kan man göra….

Älskar den här stan..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *