Undra om man skulle….

Lördagar är alltid den dag då det är minst ”besökare” på bloggen. Jag antar att alla har fullt upp med familjeliv och annat. Känner mig lite ledbruten, är väl en kombination av att det varit rått väder och träningsvärk. Men nu ska solen komma och snart oxå klart högre temperaturer och det kommer göra gott. Något annat som sägs göra gott är att sjunga – oavsett om man kan eller inte. 28/2 startar något som kallas för Marbellas Glad kör och ska hålla på i 10 veckor. Man behöver inte binda upp sig utan kan gå en gång och testa och sedan hur många/eller inga man vill efter det. Vi får se, kanske testar jag den 28/2 och ser vad jag tycker om det.

Vad jag behöver….

Är att göra en riktig djuprengöring av huden. Den har inte blivit så väl omhändertagen med sjukhusvistelse etc. Jag har det mesta som behövs för att tvätta rent på djupet, scrubb och ansiktsbehandling – saknar bara en sak som definitivt behövs..

Mask för att ta bort oönskade pormaskar.. Man behöver ju inte köpa en hel förpackning utan det kan ju räcka med engångsvarianten. Jag har inga jättestora problem med pormaskar men nu är det definitivt tid för en sådan mask, eller två. Det är ingenting man längtar efter för det ska tydligen göra riktigt ont att ta bort den.. Ja, vi får se. Den här typen av produkter köper man bäst på väl-sorterade apotek, då vet man att man får kvalitetsprodukter. tbc….

Tea in the garden….

Tänk om man hade en riktigt härlig trädgård – men jag med mina dåligt gröna händer skulle behöva en trädgårdsmästare då oxå.. Även om det är som att det sägs vara med att sjunga så ger det något speciellt med att jobba med blommorna och jorden. När man gjort det kan jag verkligen se framför mig att sitta där i trädgården med en kopp the, ett magasin och bara njuta..

Växter är nästan som havet men balsam för själen är det att vara omgiven av växter oavsett om det är en trädgård eller terass. Men ingenting slår havet….

Palmerna som finns överallt ger oxå något speciellt

Vädret har vänt i dag, sol och klart varmare men jag har varit mest inne och fixat. Nu har jag den första ”leveransen” till Cancerhjälpen klar, går nog dit med den i morgon och fortsätter sedan sortera. Här ska rensas och röjas så att det blir jättegod ordning. Man har ju inget dressingroom a la Blondinbella så man får vara lite noga med vad man sparar och inte..

Rätt så långt ifrån….

Det snöiga och kalla Sverige.. Vackert att titta på men jag är så himla frusen av mig så att vara ute i kylan är inte riktigt min grej..

Bathina Philipsson Stockholm – Instagram

Bathina långt upp i norr – Instagram

Anitha Clememce Stockholm – Instagram

Nej, då föredrar jag det här..

25 år senare….

Lördagen före midsommar som då var den 18 juni gifte vi oss. Firar alltså 25-årig bröllopsdag och 55-årsdag i april respektive juni… Någon som gifter sig i år är Malin Gramer (programledare radio, TV och Podd med Katrin K). I Podden har hon pratat om att de inte riktigt kunna bestämma sig var de ska gifta sig men enligt helgens Instagram inlägg verkar de nu ha hittat rätt..

Malin Gramer Instagram

Yet another Yoga girl

Malin Berghagen Instagram

Rätt så nyligen hemkommen från Costa Rica och en Yoga resa är Malin nu uppe i Järvsö innan det är dags för en ny Yoga resa, den här gången till Mallorca. Det verkar som om alla Yoga utövare mår så bra och hälsan lyser om dem, precis som med Malin som verkligen är vacker.. Den ”äkta” Yoga Girl bor väl permanent på Aruba men jag tycker Malins kombinationer låter härliga… Lägenhet i Stockholm och på Mallorca, hus i Järvsö och så avstickare till Costa Rica mellan varven..,

Extra utrymme….

Behöver extra utrymme för att få plats med mina kläder så att de kan hänga färdig strukna och i färgföljd. Nu behöver jag självklart inte så här många som vid en modefotografering. De är dessutom lite för klumpiga. Har hittat den här varianten på IKEA för 129;- så denna får det bli,

Hur kan de tillverka så billigt? Det vågar jag knappt tänka på….Måste komma ihåg att köpa anti-dots…,

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *