Här går det undan

Nya bolag och nya produktserier i en ”ständigt” sinande ström.. Nu kommer Löwengrips produkter i lite av en budget-variant som ska säljas på ICA, COOP etc.. Sedan ett nytt bolag som lanseras runt 20 februari – man kan inte säga att det går långsamt direkt..

Varje kollektion från Hermine Hold ska vara inspirerad av en ikon och först ut är Isabella själv.. Inget fel på självförtroendet där inte:) Det kommer inte bara vara silkesscarfes utan en hel del håraccesoarer vilket ju även silkesscarfes i olika storlekar kan användas till. Ska bli intressant att se sortiment och prisnivåer vid lanseringen..

Har grejat ett antal timmar nu vilket känns så dags att vila en stund.. sedan fortsätta. Kommer strunta i Mello ikväll, väntar till nästa vecka när Andreas Johnson är med och veckan därpå när Martin Stenmarck är med. Sedan är Oscar Enestad med i någon av de två deltävlingarna. Martins låt är skriven av bland annat Uno Svenningsson och han är ju en duktig låtskrivare…

Konkurrens….

Marbella Club Hotel har ju ”alltid” varit the number one hotel i Marbella men har nu fått rejäl konkurrens av Nobu som finns lite runt om i världen men företrädesvis på lite lyxigare orter. Man såklart bo där men även gå dit för en drink eller middag. Det har en klart modernare touch än Marbella Club Hotel som ju är från 50- eller 60-talet, men har självklart renoverats under åren. Lite stelare.. kollade på Booking och Nobu ligger en tusenlapp högre per natt = MCH har ”tvingats” sänka sina priser för har aldrig sett ett så lågt pris per natt där. Inte för att jag planerat att bo där men det dyker ju upp när man letar/kollar hotell i allmänhet….

Restaurangtorget
Receptionen
Poolområdet
Härliga solstolar
Del av rum

Mycket trä, sten och naturmaterial. Hotellet har fem stjärnor men restaurangen bara 3,5 om jag förstått det rätt. Hur som helst så ska ”alla” med pengar bo där nu….

Älskar Gamla Stan

Som en total kontrast till tex Nobu men även Puerto Banus har vi Gamla Stan som är helt underbar.. Långt ifrån lyx men massor av atmosfär – älskart!

Har du inte bokat semester i sommar – kom till Marbella, det går inte att bli besviken. Jag tipsar gärna om hotell etc….

Street Style….

när solen värmer och vi har det riktigt riktigt bra….

Har sorterat massor av kläder i dag och ska fortsätta i morgon. Hittat kläder jag inte kom ihåg att jag hade så några nya lär jag inte behöva köpa på länge…,

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *