Upp & Ner….

Mycket riktigt… Antalet Likes på inlägget om det jag tycker plumpa skämtet har fått om än inte 5 Likes så 10…. Typ all time Low.. Allt som rapporteras från Galan är vad X hade på sig osv. Jag säger verkligen inte att vi inte ska få ha glitter och glamour, det behöver vi men ingen skulle få för sig att byta ut innehållet i skämtet om psykisk ohälsa mot tex cancer. Att säga det så förbjudna N-ordet hade oxå varit tabu. På sjukhuset träffade jag en norsk läkare, hon kom förbi och vi pratade en lång stund. Det visade sig att vi hade gemensamma vänner i Oslo. En av hennes söner (han var väl typ 9 år) hade en sådan djup ångest som han levde med konstant. Ingenting de gjorde hjälpte. En som de bitvis upplevde som en hopplös situation.

Vimmelmamman byter jobb….

Efter 17 år som vimmelreporter på Hänt Extra var det dags för Lotta Gray (Vimmelmamman) att byta jobb. Hon går till Cancerfonden som PR- och projektledare. Hon har ju själv haft cancer och verkligen kämpat mot den och kände nu att hon ville ha ett jobb där hon gör skillnad..

Upp & Ner i Marbella

Vädret varierar rejält just nu.. Nu ska det vara tre dagar med bara mulet och sedan på lördag slår det om till sol och lite högre temperaturer – längtar!


Så fort solen kommer fram blir det så otroligt skönt. Bild nr 3 är så långt ifrån mig man kan komma:) Långt svallande ljust hår, solbränna och poolhäng. Det går långsamt med håret, någon solbränna har jag inte och inte något poolhäng med champagne heller. Nu för tiden solduschar typ alla innan så att de inte ska ligga och pressa i solen, vilket ju alla vet är rätt ”farligt” Soldusharna nu för tiden är mycket bättre än när de kom för sisådär 10 år sedan. Då ”kladdade” det av sig färg på kläder etc. En del solduschar bara för att vara snygg redan innan de börjar ”pressa” på stranden eller vid poolen.

Succé

Sanna på Börsen

Det var sannerligen inga dåliga recensioner hon fick Sanna Nielsen… 6 av 5 har jag nog aldrig sett.

Dagens moodbild

Jag älskar den vita ”bergsbyn” i Benahavis. Känd för sina många bra restauranger och vita hus. Ett och annat gult dyker upp oxå. Ligger en bra bit från vattnet men för mig just nu känns det som lugn och ro i kvadrat. Får sätta det på min Bucket list att någon gång bo där… Shorts, stråhatt – supersnyggt med den bruna varianten istället för den vanliga beiga. Köpte min 2014 eller om det var 2015 så kanske kan önska mig den bruna stråhatten eller en snygg scarf i 55-årspresent. Känns overkligt men fyller ju 55 år i slutet på april..

Benahsvis – äkta spanskt

Stranden i Marbella

Även om solstolarna inte står utplacerade så står de staplade på varandra. Vissa dagar änvänds de men huvudsaken är att man jobbar med förberedelserna inför vår och sommar. Förra året var en riktigt kall vår – det var först i maj det började likna något. Inte alls som vanligt – hoppas på en väsentligt tidigare varm vår i år.

Sparat lite mycket….

Foto C von Zweigbergk

Trots att jag förlorade en hel del kläder i flodvågen i Marbella för typ 2 år sedan har jag fortfarande massor kvar. Typ som en hamster eller ekorre har jag sparat och sparat… Nu ska jag rensa rejält, jag har klänningen sedan Åsas konfirmation kvar osv, ja ni fattar. Men bortsett från perioden med 70 kg har jag kunnat ha dem men massor av dem kan jag inte minnas när jag hade.. Så nu rensa och skänka till Cancerhjälpens butik på Avenida del Mar. De tar ju även emot volontärer och det kanske kan vara en bra arbets-träning för mig…

På håret

Turbanen börjar bli lite varm och håret växer ju så snart kan det bli dax att hitta en bandana, snusnäsduk, tunnare scarf.. De scarfs jag visade tidigare var ju i silke och på tok för dyra för min plånbok….. Hittar något billigt och bra här, det är jag säker på….

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *